1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!
Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

29.8.10

Πως προσπαθούν να διαμελίσουν την κοινωνική συνοχή!!!

Η κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου όπως είναι γνωστό προέκυψε μετά από μεγάλες ψεύτικες προεκλογικές εξαγγελίες του ιδίου και των στελεχών του.
(Στους παρακάτω συνδέσμους έχουμε το περίφημο προεκλογικό “Λεφτά υπάρχουν”
και τον όχι στο Δ.Ν.Τ στις 14/1/2010
Πολλοί αφελείς πιστεύουν ότι ο κ. Παπανδρέου δεν ήξερε αλλά έχουμε την δήλωση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ότι είχε ενημερώσει τους δύο αρχηγούς δηλ. τον κ. Καραμανλή και τον κ. Παπανδρέου για την δύσκολη οικονομική κατάσταση και την ανάγκη δημοσιονομικών μέτρων.

Εξάλλου δεν μπορεί να επικαλείται άγνοια ένας μέλλον πρωθυπουργός ο οποίος μάλιστα υπηρέτησε και σαν πρωτοκλασάτος υπουργός σε πολλές κυβερνήσεις του κόμματος του το οποίο κόμμα του μαζί με την Ν.Δ τα τελευταία 30 χρόνια είναι υπαίτιοι και πρωταγωνιστές αυτής της μεγάλης κατρακύλας της χώρας μας!
Ο κ. Παπανδρέου μας είπε ψέματα έχοντας πλήρη γνώση της κατάστασης και ξέροντας εκ των προτέρων αφού ήταν.......... εντολοδόχος άλλων που θα καταλήξουμε δηλ. στο Δ.Ν.Τ και από ότι λένε οι περισσότεροι αναλυτές σε χρεοκοπία και ξεπούλημα του εθνικού πλούτου της χώρας μας.
Με αοριστολογίες, με ευχές και ταξίδια άνευ ουσίας ξεκίνησε την δήθεν προσπάθεια του για επίλυση των προβλημάτων αλλά παράλληλα τα στελέχη της κυβέρνησης του μαζί με τους Megaβανταδόρους και τα λοιπά φερέφωνα του τύπου άρχισαν να εξυφαίνουν το σχέδιο της διάλυσης της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης σπέρνοντας ίριδες και μίσος ανάμεσα στις ομάδες των εργαζομένων.
Πρώτα μίλησαν για τους πολλούς χαραμοφάηδες, άχρηστους, τεμπέληδες και καλοπληρωμένους δημοσίους υπαλλήλους (ξεχνώντας ότι οι ίδιοι τους δημιούργησαν στα πλαίσια των ψηφοθηρικών τους αναγκών). Μετά μίλησαν για τους ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους και τους χαρακτήρισαν με ελαφρά την καρδίαν φοροκλέφτες και απατεώνες. Ακόμα μίλησαν για αιώνιους φοιτητές, για διπλοσυνταξιούχους, για μαϊμού ανάπηρους, υπέργηρους και γενικά με διάφορα τεχνάσματα κατασυκοφάντησαν όλους τους Έλληνες άνω των δεκαοχτώ ετών. Επίσης παρατηρήσαμε στα τηλεοπτικά πάνελ την απίστευτη και Γκεμπελίστικη μεθοδολογία της αντιπαράθεσης μεταξύ εκπροσώπων των απεργών με εκπροσώπους άλλων θιγόμενων από την απεργίες τάξεων.
Θυμηθείτε στα δελτία ειδήσεων του Mega τους καυγάδες ανάμεσα στους φορτηγατζήδες (που απεργούσαν) με τους εκπροσώπους των ξενοδόχων και των αγροτών.
Το σχέδιο λοιπόν είναι η διαμέλιση ο διαχωρισμός η αντιπαράθεση των πραγματικά θιγόμενων από τα σκληρά και άδικα μέτρα για να μην μπορούν να αντιδράσουν συγκροτημένα απέναντι στα σχέδια τους.
Οι κύριοι όμως αυτοί δεν μας είπαν τίποτα νέο για του κλέφτες, τους μιζαδόρους, τα λαδώματα, τις χορηγίες προς τους Βουλευτές, τους διακομιστές των εκατομμυρίων στα κομματικά γραφεία, τους υπουργούς με τα πολλά σπίτια, τον αδικαιολόγητο πλουτισμό των περισσοτέρων εξ αυτών, τις υπέρογκες καταθέσεις κ.α
Για όλα φταίει ο απλός λαός του οποίου μειώνουμε το εισόδημα αλλά αυξάνουμε το Φ.Π.Α από 19% σε 23%, την βενζίνα, τα βασικά είδη διατροφής, τα τιμολόγια των Δ.Ε.Κ.Ο ενώ επιχορηγούμε με κάτι δις τις κερδοφόρες τράπεζες και κάνουμε τα στραβά μάτια στην υποχρέωση των καναλαρχών για την κατάθεση του 20% της κράτησης από τα έσοδα των διαφημίσεων. Κυνηγάμε τους μικροοφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων οι οποίοι λόγω αναδουλειάς αδυνατούν να πληρώσουν τις εισφορές και αφήνουμε στο απυρόβλητο τους μεγαλοοφειλέτες με τις μεγάλες ακίνητες περιουσίες, τα σκάφη, την προκλητική διαβίωση και τις πολυτελείς επαύλεις σε μεγαλουπόλεις του εξωτερικού.
Φίλες/οι προσοχή ο στόχος είναι ο διαμελισμός μας σε αλληλοσυγκρουόμενες κοινωνικές και εργασιακές ομάδες για να απολέσουμε την μεγάλη δύναμη που θα έχουμε αν μείνουμε μονιασμένοι και συνειδητοποιημένοι ότι όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι που μένουμε δίπλα ο ένας στον άλλο και όχι σε απόρθητες επαύλεις, που αγωνιούμε για το αν αύριο θα έχουμε δουλειά, που ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, είμαστε τα θύματα και αυτοί οι θύτες που πρέπει το γρηγορότερο δυνατόν η οργή μας να τους στείλει στον εξ αποδώ και ακόμα παραπέρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.