17.8.10

Που μας οδηγείτε κ. Παπανδρέου;


Η λέξη μνημόνιο εδώ και καιρό μπήκε στην ζωή μας για τα καλά προσφέροντας όμως δυσάρεστες εκπλήξεις σε όλους μας. Οι υποτιθέμενοι κυβερνήτες μας το χρησιμοποιούν και το προτάσσουν ως ευαγγέλιο κάθε φορά που μας ανακοινώνουν τα δυσάρεστα μέτρα.
Το λέει το μνημόνιο, το γράφει το μνημόνιο, το αναφέρει το μνημόνιο είναι η επωδός κάθε φορά που ακούγεται η γράφεται κάποια αντίδραση σε όλα αυτά τα πρωτόγνωρα και πολλές φορές αλλοπρόσαλλα που μας επιβάλλουν.
Αντιδράσεις, κριτικές, αφορισμοί επί καθημερινής βάσης δικαίως από όλους μας μια και ο κ. Πρωθυπουργός μας υπεσχέθη άλλα στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και κατόπι της υφαρπαγής της ψήφους μας τα ξέχασε και κάνει τα εντελώς αντίθετα ψελλίζοντας δεν ξέραμε, δεν είχαμε ακούσει, δεν είχαμε δει.

κ. Παπανδρέου και ξέρατε και είχατε ακούσει και είχατε δει αλλά αυτό που δεν μας είπατε και ούτε φυσικά θα παραδεχτείτε ποτέ είναι ότι όλα ήταν προκαθορισμένα και βάση σχεδίου.


Πολλές χώρες σας πρόσφεραν χαμηλότοκα δάνεια και βοήθεια την οποία αρνηθήκατε να πάρετε διακηρύσσοντας με μεγάλη σιγουριά ότι θα τα καταφέρουμε μόνοι μας και ότι δεν θα πάμε στην λύση του Δ.Ν.Τ.


Για καιρό περιφερόσαστε ανά την υφήλιο, κάνατε συναντήσεις τις οποίες χαρακτηρίζατε σημαντικές αλλά τελικά δεν είδαμε τίποτα πέρα από εκείνη την πραγματική ωραία σας φωτογραφία με το Ισραηλίτικο σκουφάκι.


Κάποιοι Βουλευτές σας που τόλμησαν να φέρουν αντιρρήσεις ζητώντας ίσως και κάποιες διευκρινήσεις για τις επιλογές σας τους καρατομήσατε γράφοντας στα παλιά σας τα παπούτσια τους ανθρώπους που εξέλεξαν αυτούς αλλά και το κόμμα σας.


Οι υπουργοί σας μοιάζουν να τάχουν χαμένα και φαίνετε καθαρά ότι δεν πιστεύουν στην αποτελεσματικότητα αυτών που όλοι σας αποφασίζεται.


Ξέρετε οι λέξεις και οι φράσεις “θα δούμε” “μακάρι” “ελπίζουμε” και καμιά φορά ακόμα και η επίκληση του θεού, δεν ταιριάζουν σε υπεύθυνους Πολιτικούς άνδρες γιατί οδηγούν τον λαό σε αβεβαιότητα για το παρόν και τον κάνουν να κάνει μαύρες σκέψεις για το μέλλον.


Εν τω μεταξύ δεν ακούμε τίποτα που να έχει να κάνει με κάποιο χρονοδιάγραμμα ως προς το τέλος αυτής της κρίσης που όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός δείχνει να είναι κατασκευασμένη για να εξυπηρετήσει κάποιους ανομολόγητους προς το παρόν σκοπούς!!!


Ο προκάτοχος σας κ. Καραμανλής αφού συνέβαλε στα μέγιστα για την επιδείνωση της άσχημης κατάστασης την έκανε κατά την λεγόμενη λαϊκή φράση και ακόμα δεν μας έχει δώσει κάποιες εξηγήσεις για τα πεπραγμένα του.


Εσείς κ. Παπανδρέου αντί να αλωνίζεται την Ελλάδα κάνοντας διακοπές μήπως θα πρέπει να πείτε και σε εμάς που αδυνατούμε εξ αιτίας σας να πάμε ακόμα και στο χωριό μας τι συμβαίνει τέλος πάντων; που πάμε; ποιος είναι ο τελικός σας σκοπός και στόχος;


Η πορεία και οι αποφάσεις σας μέχρι στιγμής δείχνουν να μας οδηγούν σε ένα ζοφερό αύριο και σίγουρα όταν έρθει η στιγμή ο λαός θα σας τιμωρήσει!!!


Αλλά τι λέω τώρα σιγά το πράγμα αφού κατά τους υπολογισμούς και τα σχέδια σας θα αναλάβει ο συσπουδαστής σας στην ΑΜΕΡΙΚΗ ο κ. Σαμαράς οπότε ….. θα αλλάξει ο Μανωλιός να βάλει τα ρούχα του αλλιώς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.