19.6.20

Ζούμε ημέρες εικονικής ... πραγματικότητας!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Ο κ. Μητσοτάκης επέβαλε την χώρα σε γενικό Lockdown, οδηγώντας στην καταστροφή χιλιάδες επιχειρήσεις, και εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, οι οποίοι δεν ξέρουμε πότε και αν μπορέσουν να ορθοποδήσουν ξανά.

Συμβουλευόμενος (όπως ισχυρίζεται) λοιμωξιολόγους, οι οποίοι άλλα μας έλεγαν την μία και άλλα την άλλη, και φυσικά με την συνδρομή των ...
επιδοτούμενων με 20.000.000€ καναλιών, δημιούργησαν σύγχυση και φόβο στο κόσμο, τον οποίο έκλεισαν στα σπίτια απειλώντας και επιβάλλοντας μεγάλα πρόστιμα σε όσους τυχόν αντιδρούσαν.
Προσωπικά για μένα, αλλά φαντάζομαι και για τους περισσότερους Έλληνες, όλα αυτά δείχνουν ότι υπήρξε μια υπερβολή, γιατί οι άνθρωποι που εισηγήθηκαν τα μέτρα αποδεικνύεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν έχουν επιδοτηθεί με μεγάλα ποσά από φαρμακευτικές εταιρίες που παράγουν εμβόλια και σχετικά φάρμακα, οπότε στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να λειτούργησαν και ως ντήλερ των εταιριών αυτών.
Βέβαια και η κυβέρνηση την ώρα που εμείς παραμέναμε εσώκλειστοι, αυτή κουβαλούσε χωρίς ιδιαίτερες ιατρικές προφυλάξεις, μπουλούκια λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα, δημιουργώντας νέα Μουσουλμανικά χωριά, εντός των πόλεων και των κωμοπόλεων της πατρίδας μας.
Εκτός αυτού, της δόθηκε η ευκαιρία για να προχωρήσει σε καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, με υπουργικές αποφάσεις και νόμους που επιτρέπουν απολύσεις, μειωμένο ή εκ περιτροπής ωράριο εργασίας και άλλα, τα οποία μας παραπέμπουν σε ένα νέο εργασιακό μεσαίωνα.
Δυστυχώς όλα αυτά, δημιούργησαν μια χαώδη κατάσταση στην εθνική οικονομία, η οποία θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερο το βιοτικό επίπεδο όλων μας, ενώ οι κίνδυνοι ακόμη και για την εδαφική μας ακεραιότητα, φαντάζουν μεγαλύτεροι από ποτέ.
Επίσης η επίσημη παραδοχή του κ. Τσιόδρα, ότι πολλοί θάνατοι από άλλες αιτίες, χρεώνονταν στον Κορωνοιό δείχνει ότι πιθανόν να έχουμε να κάνουμε με μια μορφή γρίπης όπως όλες τις άλλες που παρουσιάζονται κάθε χρόνο, ενώ οι αναφορές πολλών συγγενών θανόντων μιλούν για προτάσεις του τύπου “πάρτε 2.000€ ή σας καλύπτουμε τα έξοδα της κηδείας, για να δηλώσουμε την απώλεια σας, ως θύμα του Covid19”.
Φίλες/οι ζούμε ημέρες, όπου τα σοβαρά εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα, υποβαθμίζονται ή εξαφανίζονται από την ειδησιογραφία, και αντιθέτως προβάλλονται με πολύωρες αναλύσεις, διαταραγμένες προσωπικότητες (Π.χ η βλαμμένη με το βιτριόλι), ενώ συνεχίζεται καθημερινά η διασπορά φόβου από τους γνωστούς επιδοτούμενους λοιμωξιολόγους και δημοσικοΚάφρους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.