25.7.18

Ο θίασος των ανικάνων συνεχίζει το ξεκλήρισμα των Ελλήνων!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Βιώνουμε τραγικές καταστάσεις όπου η απώλεια της ανθρώπινης ζωής είναι ένα απλό νούμερο σε ένα μικρό ή μεγάλο αριθμητικό σύνολο. Πριν από 11 χρόνια κάηκαν πάνω από 60 συμπολίτες μας στην Ηλεία και αντί οι κυβερνώντες διαχρονικά να
αφυπνιστούν και να ενεργοποιηθούν συνέχισαν τον μακάριο ύπνο της εγκληματικής τους αδράνειας.
Ειδικά οι σημερινοί Αριστεροί Κατσαπλιάδες δείχνουν ότι το ζήλο και την υποτιθέμενη ανθρωπιά τους την εξαντλούν κατά κόρον στους απανταχού λαθρομουσουλμάνους που καταλαμβάνουν σιγά σιγά την πατρίδα μας.
Για την ολοένα αυξανόμενη μετανάστευση των παιδιών μας στο εξωτερικό καθώς και για τις καθημερινές αυτοκτονίες των απελπισμένων συνανθρώπων μας λόγω των προδοτικών τους πολιτικών δεν φαίνεται να τους καίγεται καρφί δίνοντας την εντύπωση των παχύδερμων όπου το λίπος τους έχει γίνει η συνδετική κόλα με την καρέκλα τους. 
Πριν λίγους μήνες χάσαμε λόγω βροχής 24 ανθρώπους στην Μάντρα και κανένας δεν είχε την πολιτική ευαισθησία να παραιτηθεί. 
Τους είδα προχθές να φορούν την θλιμμένη τους μουτσούνα στην μεταμεσονύχτια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και αναρωτήθηκα πως είναι δυνατόν αυτοί οι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι τύποι να διαχειρίζονται αυτή την στιγμή τις ζωές και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
Ναι πως είναι δυνατόν να συμμετέχει στο συμβούλιο αυτό υπουργός ο οποίος όλη την ημέρα Τουιτάρει γράφοντας κάθε είδους ανοησίες και απρέπειες προκειμένου να φιγουράρει στον αφρό της δημοσιότητας.
Πως είναι δυνατόν να βλέπουμε αυτόν τον τύπο που διατάζει τους Ματατζήδες να δέρνουν ανηλεώς όποιον Έλληνα διαμαρτύρεται και μάλιστα πριν ένα χρόνο περίπου είχε το θράσος να δηλώσει ότι η Πυροσβεστική αποτελεί τον πιο στρεβλό μηχανισμό του κράτους. Αλήθεια αν πίστευε και πιστεύει αυτό έκανε κάτι για να το διορθώσει;
Όχι φυσικά αφού η διάχυση ευθύνης εξυπηρετεί τους πραγματικούς υπεύθυνους οι οποίοι ποτέ δεν έχουν σχέδιο αλλά πάντα μια δικαιολογία και κατηγορία για τους υφιστάμενους τους δηλ. αυτούς που τους έχουν εξαθλιώσει οικονομικά, χωρίς εφεδρείες και κυρίως χωρίς υλικοτεχνικό εξοπλισμό.
Το γελοίο για να μη πω εξοργιστικό είναι ότι ο Πρωθυπουργός αντί να ζητήσει συγνώμη για την ανεπάρκεια της κρατικής μηχανής μίλησε για ασύμμετρες απειλές ενώ κάποιος συνεργάτης υπουργού άφησε υπονοούμενα για τον Σκάι δηλ. πως γίνεται να βρίσκεται εκεί που εκδηλώνονται οι φωτιές!
κ. Γυμνοσάλιαγκα προσωπικά δεν είμαι Φαν του συγκεκριμένου σταθμού αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ο μόνος που σε τέτοια σοβαρά γεγονότα είναι εκεί πολλές ώρες και ημέρες αν χρειαστεί ενημερώνοντας όλους μας για το τι συμβαίνει. 
Μια ενημέρωση που η κυβέρνηση που υποστηρίζεται για τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα μας ενημέρωσε μετά από 9,5 ολόκληρες ώρες!!!
Όλοι νιώθουμε και εκφράζουμε  την οδύνη μας για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδικα και ευχόμαστε να είναι τα τελευταία θύματα αυτού του ανάλγητου Κράτους και αυτών των ανίκανων Πολιτικάντηδων που μας ξεγέλασαν με τα δόλια ψέματα τους και τους επιλέξαμε να μας κυβερνήσουν!

Υποσημείωση
Ας απαιτήσουμε να αποδοθεί η υλική και οικονομική εισφορά αλληλεγγύης όσων από εμάς δύνανται να την προσφέρουν στους πληγέντες και να μη κλαπεί από τα κρατικά λαμόγια όπως έγινε με την αντίστοιχη βοήθεια στους κατοίκους της Ηλείας πριν έντεκα χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.