20.7.18

Οι Κουτοπόνηροι!... θεωρούν ότι είμαστε τελείως Αφελείς!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Ο κ. Τσίπρας γνωστός στο εξωτερικό ως κωλοτούμπας και εσωτερικώς ως αρχιψεύτης υπέγραψε την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. 
Μια συμφωνία στην οποία τα έδωσε όλα στους ...

ΣλαβοΑλβανούς δηλ. Υπηκοότητα, Ταυτότητα, Γλώσσα και το Όνομα με το γεωγραφικό προσδιορισμό Βόρεια Μακεδονία.
Ένα προσδιορισμό που ο Σκοπιανός πρωθυπουργός ο κ. Ζάεφ ουδέποτε χρησιμοποιεί στο εσωτερικό του ακροατήριο αλλά και στο εξωτερικό στις επαφές του με τους άλλους ηγέτες.
Αντιθέτως χρησιμοποιεί το Μακεδονία σκέτο και θριαμβολογεί για τα υπόλοιπα.
Μάλιστα τώρα δολίως προσπαθεί να θέσει ως ερώτημα στο δημοψήφισμα που θα κάνει τους προσεχείς μήνες όχι το όνομα αλλά το αν αποδέχονται με ένα Ναι ή ένα Όχι την είσοδο της χώρας τους στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. ως αποτέλεσμα της συμφωνίας των Πρεσπών. 
Πιθανόν καθοδηγούμενος από τους εγχώριους κυβερνητικούς επιστήθιους φίλους του μπήκε για λίγο στο παιχνίδι με τους Ρώσους πράκτορες οι οποίοι δήθεν δωροδόκησαν μέσων επιχειρηματιών τους διαδηλωτές ένθεν και ένθεν.
Βέβαια ο πονηρούλης μετά το πήρε πίσω λέγοντας ότι κάπου το άκουσε αλλά δεν έχει αποδείξεις ενώ αντιθέτως οι δικοί μας οι γνωστοί Κατσαπλιάδες, Καρπαζοεισπράκτορες και Φοροεισπράκτορες των Γερμανών συνεχίζουν το παραμύθι της δήθεν εμπλοκής των Ρώσων στις αυθόρμητες και οργισμένες λαοσυνάξεις των εκατοντάδων χιλιάδων συμπατριωτών μας (μεταξύ αυτών και εμού).
Οι γελοίοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να προωθούν μέσω του γνωστού εκδοτικού συγκροτήματος των ΠαΛιάτσων την εκδοχή ότι οι Ρώσοι πήγαν να δωροδοκήσουν      (με 1.000.000 το κεφάλι) τους τσάμπα μάγκες πριν και των Ναι σε όλα στο τέλος των ψηφοφοριών, βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ.
Το σίγουρο είναι ότι οι κυβερνώντες πάνω στον πανικό τους για τις συνεχιζόμενες (σε συχνότητα και ένταση) αντιδράσεις του Ελληνικού λαού σκαρφίζονται ότι πιο πιθανό και απίθανο μπορούν προκειμένου να μποϊκοτάρουν, να στιγματίσουν και αν είναι δυνατόν να αποτρέψουν την συμμετοχή μας στις επερχόμενες συγκεντρώσεις και πορείες για το θέμα του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας.
Προσωπικά θεωρώ διαχρονικούς φίλους τον ομοθρήσκο λαό της Ρωσίας και χαίρομαι που τουλάχιστον οι δηλώσεις των υπευθύνων της Ρωσικής ηγεσίας διαχωρίζουν τον Ελληνικό λαό από την Αριστερόστροφη, Εθνομηδενιστική ηγεσία του!
Φίλες/οι βιώνουμε (και έπεται και συνέχεια) δύσκολες καταστάσεις όπου φορτωμένοι ο καθένας μας με τα προσωπικά του προβλήματα και τις δυσκολίες που εντέχνως μας δημιούργησαν αδυνατούμε να αντιληφθούμε τις κοσμογονικές αλλαγές που έχουν σχεδιάσει οι ισχυροί της γης για την πολύπαθη περιοχή μας. 
Αλλαγές που έχουν να κάνουν με την επιβολή επιρροών για γεωπολιτικούς και ενεργειακούς λόγους όπου οι χρήσιμοι ηλίθιοι ή ανίκανοι ή ξεπουλημένοι ηγέτες μας θα αποδεχτούν ακόμη και τον ακρωτηριασμό της πατρίδας μας προκειμένου να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα ωφέλη (νόμιμα και παράνομα) της εξουσίας.
Θεωρώ ότι έχουμε ιερή υποχρέωση απέναντι στους προγόνους μας, στους εαυτούς μας και κυρίως στα παιδιά μας να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να στείλουμε σύντομα όλα αυτά τα απολειφάδια εκεί που τους αξίζει δηλ. στον απόπατο της Ιστορίας δίπλα από τον Εφιάλτη, τον Γούση, τον Τσολάκογλου και τους ΑλβανοΤσάμηδες!!!

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια κ. Πρεβενιέ. Απλή και κατανοητή ανάλυση που λέει μεγάλες αλήθειες που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.