3.4.14

Οι νεκροθάφτες της ΝΔ!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Όλοι είδαμε και ακούσαμε το βίντεο του Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη και μείναμε άναυδοι από τις αποκαλύψεις του "δεξιού χεριού" του Πρωθυπουργού. Δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας που να πιστεύει ότι όλα αυτά που ειπώθηκαν (λένε ότι θα βγουν και άλλα) είναι ...
μυθεύματα του εν λόγω κυρίου ο οποίος περιγράφει γεγονότα και καταστάσεις οι οποίες κουμπώνουν με συγκεκριμένες ημερομηνίες και ενέργειες της κυβέρνησης. 
Η όλη συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών αποδεικνύει ότι ο Σαμαρά και η παρέα του έχουν μετατρέψει την ΝΔ σε ένα ακροδεξιό νεοφασιστικό "μόρφωμα" το οποίο κινείται και λειτουργεί με μεθόδους παρακράτους προκειμένου να αποπροσανατολίσει, να επιβάλει πολιτικές αλλά και να εξοντώσει πολιτικούς τους αντιπάλους.                             
Δυστυχώς ο ενορχηστρωτής της κατάρρευσης της κυβέρνησης της ΝΔ επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη το 1993 αποδεικνύεται ο παρολίγον πολιτικός "δολοφόνος" του τότε που γύρισε σήμερα για να ολοκληρώσει το έγκλημα του δηλ. να την εξαφανίσει τελείως!

Υποσημείωση
Μακάρι να διαψευστώ αλλά πολύ φοβούμαι ότι προκειμένου να αλλάξουν την ατζέντα της επικαιρότητας θα στήσουν μια  ... Προβοκάτσια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.