25.4.14

Δημόσια ευχαριστία στους εργαζόμενους της Α' Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

Συνήθως όλοι μας (και καλά κάνουμε) προβάλουμε και δημοσιοποιούμε μόνο τα δυσάρεστα που μας συμβαίνουν (σε σχέση με τις κρατικές υπηρεσίες) θεωρώντας ότι μπορεί να συμβάλουμε στον να διορθωθεί μία κατάσταση. 
Προσωπικά όμως νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους εργαζομένους της Α' Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του νοσοκομείου “Γεωργίου Γεννηματά” και συγκεκριμένα την ομάδα του κ. Γεωργάλα Ηλία για ...
την διάγνωση και την θεραπεία σε πολύ σοβαρό οφθαλμολογικό πρόβλημα που είχα. 
Στην εν λόγω μονάδα είδα και βίωσα την οργάνωση και την διάθεση προσφοράς του προσωπικού απέναντι σε πολυάριθμους ασθενείς που επισκέπτονται καθημερινά τα εξωτερικά αλλά και τα τακτικά ιατρεία της. Επίσης στην ολιγοήμερη παραμονή μου στην νοσηλευτική μονάδα του Γ’ ορόφου διαπίστωσα τις υψηλού επιπέδου παροχές νοσηλείας προς όλους τους ασθενείς από τις κυρίες, Φωτεινή, Καλιόπη, Κωνσταντίνα, Βενετία, Αναστασία, Λαμπρινή, τις (5) Μαρίες και τον Κωνσταντίνο. 
Θεωρώ ότι η Α' Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του “Γεωργίου Γεννηματά” προηγείται κατά πολύ των ακριβών εγχώριων ιδιωτικών θεραπευτηρίων αλλά και των θεραπευτηρίων των μεγάλων Ευρωπαϊκών πόλεων και θα πρέπει το Υπουργείο Υγείας να την συνδράμει με όλα τα μέσα για να παραμείνει στην κορυφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.