7.10.11

Ο ηγέτης που περιμένουμε!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Σε προηγούμενο μου άρθρο είχα αναφερθεί στην ανάγκη να υπάρξει ένας ηγέτης ο οποίος θα εμπνεύσει αλλά κυρίως θα συντονίσει την αντίσταση μας εναντίων όλων αυτών των ξεπουλημένων που απαρτίζουν το σημερινό πολιτικό σύστημα.
Αν θέλαμε να ψάξουμε αυτό τον ηγέτη υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να τον αναζητήσουμε στην υπάρχουσα πολιτική κοινότητα. Όμως ποιος από όλους αυτούς τους προδότες, τις κότες και τους ξενέρωτους θα μπορούσε να μας εμπνεύσει; Κανείς! Ναι, θεωρώ ότι όλοι αυτοί οι πρωτοκλασάτοι "φαφλαδάτες" έχουν καεί στην συνείδηση μας μια και προώθησαν ή ανέχτηκαν την πορεία μας προς το σημερινό τραγικό μας γίγνεσθαι!
Αν απευθυνθούμε στον επιχειρηματικό κόσμο προς αναζήτηση αυτού του ηγέτη θα δούμε ότι οι “ναυαρχίδες” του, διεύρυναν τα πλούτη τους μέσα από τον κρατικό κορβανά εκβιάζοντας ή λαδώνοντας αυτούς που έπαιρναν τις αποφάσεις!
Στο πνευματικό και καλλιτεχνικό κόσμο ποιους να βρεις και που να ψάξεις αφού εδώ και χρόνια επικρατεί “άκρα του τάφου σιωπή” μια και αυτοί "μολύνθηκαν" μέσω των Ζαχοπουλαίων και των υπολοίπων με παράνομες επιχορηγήσεις και άλλες διευκολύνσεις που τους καθιστούν “άλαλους” ποντικούς που τρώνε σιγά σιγά στην φωλιά τους το τυράκι που τους πέταξαν!
Δυστυχώς για εμάς οι “Χαρβάτοι” οι “Κληρονόμοι” και οι “Οικογενειοκρατίες” που μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια αποδείχτηκαν ανίκανοι, ψεύτες και κλέφτες που ήταν στολισμένοι με ψεύτικα φτιασίδια και φυσικά ποτέ δεν βίωσαν την δική μας πραγματικότητα. Τα έργα και οι πράξεις τους δεν ήταν προς όφελος μας αλλά ήταν πάντα προς όφελος των αφεντικών και των μεντόρων τους!
Φίλες/οι ο ηγέτης που περιμένουμε δεν θα έρθει μόνος του αλλά πρέπει να τον αναδείξουμε εμείς από τα σπλάχνα μας.
Θα είναι ένας σαν κι εμάς δηλ. θα έχει δουλέψει σκληρά, θα έχει κυκλοφορήσει ανάμεσα μας και θα έχει βιώσει την καθημερινότητα μας, θα έχει διασκεδάσει μαζί μας και τέλος θα έχει την επιθυμία να υλοποιήσει την βούληση μας να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να προχωρήσουμε προς ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας, τους εαυτούς μας, αλλά κυρίως για τα παιδιά μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.