12.10.11

Η ανωνυμία στο διαδίκτυο!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύ συζήτηση για τα Blogs τους Bloggers την ανωνυμία και τις απειλές που συνεπάγονται από αυτήν. Όλα αυτά για μένα είναι εκ του πονηρού και στόχο έχουν την διασπορά φόβου και αργότερα αν τα καταφέρουν την φίμωση των ανώνυμων και ευπρεπών Bloggers για να πάψουν να γράφουν και να ...
σχολιάζουν τα κακώς κείμενα της Πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας.
Κάποτε τα μέσα ενημέρωσης υπηρετούσαν την κοινή γνώμη (ως λειτούργημα) παρέχοντας πληροφορίες και ασκώντας κριτική στην εξουσία μάλιστα αν θυμάστε ονομαζόταν και 4η εξουσία. Όμως τα τελευταία χρόνια που οι μεγαλοκαναλάρχες οι μεγαλοεκδότες έγιναν μεγαλοεργολάβοι, μεγαλοπρομηθευτές και αναμείχθηκαν σε μεγάλα κρατικά έργα και προμήθειες του Δημοσίου τα πράγματα περιπλέχτηκαν επικίνδυνα.
Οι συγκεκριμένοι κύριοι στο βωμό των δικών τους συμφερόντων λειτούργησαν κατά περίπτωση με ιδιοτελή τρόπο απέναντι στην εξουσία άλλες φορές αποκρύπτοντας από τον λαό γεγονότα και βλοσυρές καταστάσεις και άλλες φορές παραπληροφορώντας για να πετύχουν εκβιαστικά τα προσδοκώμενα για αυτούς οφέλη.
Πιστεύω λοιπόν ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι φοβούμενοι ότι το όλο και αυξανόμενο προς τα μέσα τους κανάλια και εφημερίδες γύρισμα της πλάτης μεγάλη μερίδας του λαού αλλά κυρίως των νέων, τους χαλάει ή μάλλον τους αποδυναμώνει την ισχύ και την δυνατότητα να κατευθύνουν ή ακόμα να κατεβάζουν και να ανεβάζουν κυβερνήσεις.
Να είστε λοιπόν σίγουροι φίλες/οι Bloggers ότι μας περιμένει ένα ανηλεής πόλεμος προβοκάτσιας ο οποίος θα περιέχει ειρωνίες, (όπως κάνουν ορισμένοι αγενείς σε αυτό εδώ το blogs) απειλές, και συκοφαντίες με σκοπό να ελέγξουν και να αποδυναμώσουν τις φωνές μας.
Θα σκαρφιστούν και θα κάνουν πολλά για να μας υποχρεώσουν να γυρίσουμε στα μαγαζιά τους δηλ. να διαβάζουμε τις εφημερίδες τους και να βλέπουμε τις ειδήσεις τους με τους κατευθυνόμενους δημοσιογράφους τους.
Πρέπει να αντισταθούμε και να μη τους κάνουμε την χάρη απαντώντας στις ανώνυμες χυδαιότητες των προβοκατόρων που γράφουν κάτω από τις αναρτήσεις και τα σχόλια μας, υβριστικά και άσχετα κείμενα προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν ή να γελοιοποιήσουν τις σκέψεις μας.
Θεωρώ λοιπόν ότι τέτοια κείμενα με ύβρεις και απειλές το μόνο που κάνουν είναι να οπλίζουν την φαρέτρα των πολέμιων της ανωνυμίας την οποία οι κύκλοι αυτοί για τους παραπάνω λόγους που σας ανάφερα θέλουν να την κάνουν συνώνυμο της χυδαιότητας της ανοησίας ακόμα και της τρομοκρατίας. Από εμάς λοιπόν, επώνυμους και μη, εξαρτάτε να απομονώσουμε τους μισθοφόρους που αποβλέπουν στην κατάργηση του δικαιώματος μας να εκφραζόμαστε ελεύθερα!!!

Υποσημείωση:
Οι διαχειριστές οφείλουν να προφυλάξουν τους επώνυμους αρθογράφους από τα αποπροσανατολιστικά, ειρωνικά και χυδαία σχόλια με τα οποία οι δειλοί αυτοί τυφλοπόντικες προσπαθούν να δείξουν ότι υπάρχουν και έχουν και άποψη!!!

Πρώτη δημοσίευση 22/3/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.