7.4.11

Τα Αμερικανάκια μας δουλεύουν ... ψιλό γαζί!!!

Δημοσίευση και στο Tro-ma-ktiko 8/4/2011

Τις τελευταίες ημέρες οι της κυβέρνησης και οι παλαμοκρουστές βουλευτές που την στηρίζουν ξανάρχισαν το γνωστό παιχνίδι του αποπροσανατολισμού και της μεγάλης κοροϊδίας εις βάρος μας.
Διαβάσαμε ότι αντιδρούν ....
στο νομοσχέδιο της νομιμοποίησης του τζόγου με κοκορίστικες φανφάρες αλλά κάτι μου λέει ότι στο τέλος θα το ψηφίσουν ρουφώντας το αυγό τους!.... όπως έκανα στο πρόσφατο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις!!!
Το καλύτερο όμως μας το προσέφερε ο “διανοούμενος” αδερφός του Πρωθυπουργού μας ο κ. Νίκος Παπανδρέου (πολλοί λένε ότι είναι το “αόρατο” μεγαλοστέλεχος της κυβέρνησης μαζί με τους άλλους εξωκοινοβουλευτικούς που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της), ασκώντας σκληρή κριτική στον κ. Παπακωνσταντίνου για την οικονομική του πολιτική!!!
Το μη χειρότερα για αυτή την παρέα φαντάζει λίγο όπως και το αφελείς, ανίκανοι, ηλίθιοι, άσχετοι. Οι μόνες λέξεις που θεωρώ ότι ταιριάζουν είναι οι: αλαζόνες και επικίνδυνοι μια και κάθε μέρα προσπαθούν με τεχνάσματα να μας πλασάρουν το μαύρο, άσπρο και το παράλογο για λογικό! 
κ. Νίκο Παπανδρέου πάψτε επιτέλους να μας θεωρείτε “Αμερικανάκια” με τα φτηνιάρικα κόλπα σας!!!
Για τις τυχόν ενστάσεις σας (μια και νιώθετε να πλησιάζει η ημέρα της κρίσης) “ξεμπροστιάστε” τον αδερφό σας και Πρωθυπουργό μας, αφού αυτός είναι υπεύθυνος συνολικά για την χάραξη και εφαρμογή των πολιτικών δρώμενων και όχι ο “διορισμένος” από τον ίδιο κ. Παπακωνσταντίνου στον οποίο πάτε να φορτώσετε τις ευθύνες βγάζοντας την ουρά σας … απέξω!!!


Τελικά δεν έχουν ιερό και όσιο μια και από ότι πληροφορηθήκαμε ο κ. Ν. Παπανδρέου δηλώνει αλληλέγγυος στον αγώνα των κατοίκων της Κερατέας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.