3.3.11

“Οι άλλοι είμαστε …. και εμείς”

Κάποιοι αναλαμβάνουν την ευθύνη των όσων γράφουν δημοσιοποιώντας το όνομα τους σε κάθε τους ανάρτηση γιατί υποτίθετε ότι στην πολύπαθη αυτή χώρα ακόμα, έχουμε την ελευθερία του λόγου.
Κάνουν κριτική στην κυβέρνηση για τα προεκλογικά ψέματα που μας είπε και το ξεπούλημα της Ελλάδας στους ΔουΝουΤάδες και βγαίνουν κάποιοι κομματικοί εντολοδόχοι και τους χαρακτηρίζουν δεξιούς, πληρωμένους, πράκτορες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε χωρίς να μπαίνουν στην διαδικασία να αντικρούσουν με επιχειρήματα και ευπρέπεια τα γραφόμενα τους.

Τα ίδια παθαίνουν αν γράψουν κάτι για την κοιμώμενη αντιπολίτευση και τις ευθύνες που της αναλογούν από την εποχή της διακυβέρνησης της χώρας από αυτήν.
Δηλαδή με λίγα λόγια σώνει και καλά θα πρέπει όσοι γράφουν να ανήκουν στον ένα ή στον άλλο ή στην αριστερά ή όπου μπορεί να φαντάζετε ο καθένας.
Όχι κύριοι υπάρχουν και κάποιοι ανένταχτοι που αγωνιούν για το μέλλον αυτής της χώρας.
Πάψτε λοιπόν να συμμετέχετε στο διαμελισμό και στους διαχωρισμούς που μας επέβαλαν εντέχνως σαν κοινωνία …σε Πασόκους. Δεξιούς, Αριστερούς Δημοσίους υπαλλήλους, Ιδιωτικούς υπαλλήλους, σε Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς κ.τ.λ και τρωγόμαστε μεταξύ μας σαν τα σκυλιά!!!
Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ότι εμείς οι απλοί άνθρωποι η μη προνομιούχοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι και αυτοί κάνουν την δουλειά τους ανενόχλητοι.
Ας πάψουμε να εχθρευόμαστε ο ένας τον άλλο γιατί αυτό αποδυναμώνει την δύναμη μας και μας κάνει ευάλωτους στα απεχθή σχέδια που έχουν για  …. όλους μας!!!!!!!.
Φίλες/οι αν συνεχίσουμε αυτό το αλληλοφάγωμα, την καχυποψία και την ταμπελοποίηση μεταξύ μας, το σίγουρο είναι ότι τα δικά μας τα παιδιά θα φύγουν σιγά σιγά και θα πάρουν των ομματιών τους από τον τόπο που γεννήθηκαν, εμείς οι ίδιοι έχουμε μείνει ή ίσως αύριο θα μείνουμε χωρίς δουλειά, ενώ όλοι μας θα κινδυνεύσουμε πλέον βάσιμα να έχουμε ακόμη πιο άσχημα γεράματα από αυτά που βιώνουν τώρα οι ηλικιωμένοι γονείς μας.
Ας κάνει λοιπόν ο καθένας μας κάτι για όλα αυτά και ας μη τα περιμένουμε όλα από τους άλλους γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι “Οι άλλοι είμαστε …. και εμείς”.!!!

2 σχόλια:

  1. Σ.Κ

    Και αυτό το άρθρο λέει πολλά και σημαντικά και συμφωνώ.... αν και θα πρόσθετα πιο συγκεκριμένα και με παραδείγματα τι δεν πρέπει να κάνουμε όπως πχ τέρμα τα κόμματα στα πανεπιστήμια.. δύο άνθρωποι από κάθε κόμμα κάνανε τα πανεπιστήμια κέντρα διαφθοράς και συμφερόντων, τα βρόμισαν και ξεφτιλίζουν ό τι εννοούμε πολιτισμό και πειθαρχία.. κολλήσανε στις απαρχαιωμένες μεθόδους προσηλυτισμού στις "ιδέες" τους με κάτι τεράστια πανό λες κι είναι στραβοί οι φοιτητές ή λες και δεν έχουν άποψη περιμένουν από τα κοματαρχ..άκια να τους πουν για το ένα ή το άλλο.. πλάκα έχουν και αυτοί που τα κάνουν και αυτοί που τα πιστεύουν! Αλλά και ακόμα αυτοί που δεν τα πιστεύουν κι είναι οι έξυπνοι της παρέας που δεν έχουν πετάξει ακόμα έξω αυτή τη χούφτα ανθρωποειδών που ξεφτιλίζει το είδος.. Να αφήσουν την τεχνολογία να μπει σ αυτόν τον χώρο εκκόλαψης ευσυνείδητων πολιτών, να συνεννοούνται με ευπρέπεια μέσω e- mail και άλλων πολιτισμένων τρόπων, για να ανταλλάξουν ιδέες, να προτείνουν, να καινοτομήσουν και να τολμήσουν εν ανάγκη τελείως καινούργια πράγματα, αδοκίμαστα ... Αυτή την έννοια καταλαβαίνω εγώ λέγοντας "βράζει το αίμα του" να βράζει για να κλοτσάει ό τι σάπιο και σκουπίδι βρίσκει μπροστά του και να επιβάλει με ό τι έχει σκεφτεί σαν καλό και χρήσιμο. Αυτό το " μα δεν τους αφήνει το σύστημα... το σύστημα είναι πιο δυνατό κλπ έχει βάση μέχρι να ξυπνήσει η αδρεναλίνη τους που αν ερεθιστεί θα μπουν πολλές ουρές κάτω απ’ τα σκέλια....Όχι να κάθεται στις καφετέριες και να σιγοψιθυρίζει ο ένας στον άλλον την ανικανότητα . Να διώξει τους ανίκανους απ το "σπίτι του" και να μείνει αυτός αφεντικό με όραμα και πράξεις Να ενώσουν όλοι αυτοί που τώρα κουνούν το κεφάλι τους χλευαστικά για τα χάλια που και οι ίδιοι άφησαν να γίνουν και να χρησιμοποιήσουν την εξυπνάδα τους για την εφαρμογή του " σκούπα χωρίς φαράσι και έξω απ’ τις πύλες" Τα ανάλογα αν κάνει καθείς στο μικρό του χώρο και στο μικρό του κόσμο μπορεί να σώσουμε κάτι απ’ την ψυχή μας και όχι απ’ το βιος μας.. Και όλοι δεν θα γίνουμε καλοί ούτε σπουδαίοι ούτε "ψυχούλες".. θα γίνουμε όμως υπάκουοι γιατί πια θα ‘χουν το πάνω χέρι οι "ξύπνιοι" και αρωγοί της προόδου κι όχι τα κοράκια που αρπάζουν όπου και ό τι βρουν και που αφήνουν τη σαπίλα όπου στάξουν τα σάλια τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ.Κ Ρίξε σε παρακαλώ μια ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο όπου υπάρχει ένα άρθρο που "θίγει" τα ζητήματα που έθεσες με το σχόλιο σου.

    http://prevenios.blogspot.com/2010/09/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.