8.3.11

Εκεί ...δεν υπάρχει "Παραγραφή"

Διαβάζοντας την είδηση ότι "ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Ζακ Σιράκ θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου μέχρι τον Ιούνιο του 2011 για διασπάθιση δημόσιου χρήματος και κατάχρηση εξουσίας" ... καταλαβαίνει κανείς γιατί η χώρα μας έφτασε στα χάλια που βιώνουμε σήμερα!!!
Ναι φίλες/οι δεν είναι ψέματα!... ο επί 12 χρόνια πρόεδρος της Γαλλίας, 77 ετών σήμερα, θα δικαστεί για ένα πταισματάκι! δηλ. 21 διορισμούς κομματικών του φίλων στο Δήμο του Παρισιού!
Είπα πταισματάκι και εννοώ για τα Ελληνικά δεδομένα γιατί όλοι ξέρουμε τις αθρόες και αδιαφανείς ρουσφετολογικές προσλήψεις που έκαναν και κάνουν τα κόμματα, οι βουλευτές, οι σύμβουλοι και οι κομματάρχες τους!
Φυσικά φαίνεται καθαρά ότι στην Γαλλία λειτουργούν και εφαρμόζονται οι νόμοι εξ ίσου για όλους, ενώ εδώ οι “απαράδεκτοι” πολιτικάντηδες μας, έφτιαξαν νόμους με “πορτοπαράθυρα” αλλά ενίοτε και “κατάπτυστους” όπως αυτός της “παραγραφής” για να προστατεύονται, για την ασυδοσία και την λαμογιά που έχουν επιδείξει οι περισσότεροι εξ αυτών!
Όμως θα επισημάνω ότι πέρα από τους πολιτικούς υπάρχουν ακόμα δύο θεσμοί οι οποίοι είναι σίγουρο ότι αν λειτουργούσαν σωστά και δεν έμπαιναv στο γαϊτανάκι της διαπλοκής, δεν θα τους επέτρεπαν να κατακλέψουν αλλά και να καταστρέψουν την χώρα μας. Φυσικά εννοώ την δικαστική εξουσία και τα ΜΜΕ των μεγαλοκαναλαρχοεργολάβων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.