1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!
Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!


On Line

17.7.18

ZACHARIADI сказать вздор!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η δήλωση ...
«Δίπλα στους φιλήσυχους και δημοκράτες πολίτες, οι οποίοι διαδήλωναν σε αυτές τις διαδηλώσεις, κάποιοι οι οποίοι δημιουργούσαν θόρυβο, ένταση, λέγανε ακρότητες, μιλάγανε για προδοσίες, για εθνικές μειοδοσίες, ίσως να μην ήταν τόσο αγνοί πατριώτες, ίσως μερικοί από αυτούς να "τα έπαιρναν"», τόνισε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Ο σχολιασμός ...
Με την παραπάνω δήλωση ο εν λόγω κύριος ξεπέρασε κάθε όριο και ο μόνος χαρακτηρισμός που μπορεί να του αποδοθεί είναι αυτός του άθλιου και του αχρείου. 
Κομματικό καλόπαιδο των νέων Γερμανοτσολιάδων δείχνει να έχει καβαλήσει τελείως το καλάμι και με ύφος χιλίων Καρδιναλίων περί διαβαίνει τα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ρόλο Γκαίμπελς προκειμένου να παραπληροφορεί τον Ελληνικό λαό. 
κ. Ζαχαριάδη επειδή συμμετείχα μαζί με πολλούς φίλους στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία μας αλλά και σε παλαιότερα τα τελευταία χρόνια θέλω να σας πληροφορήσω ότι πράγματι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δημιουργούν επεισόδια.
Αυτοί βέβαια οι κάποιοι οι οποίοι λέγονται Αντιεξουσιαστές, Παρακρατικοί, Μπαχαλάκηδες κ.α σε πολλές των περιπτώσεων πριν την αστυνομία επιτίθενται και στους απλούς πολίτες δημιουργώντας έκρυθμες καταστάσεις οι οποίες στο τέλος διαλύουν τις συγκεντρώσεις αλλά και δημιουργούν την αίσθηση του φόβου στο κόσμο για να μη συμμετέχει μελλοντικά σε αυτές.
Πρέπει λοιπόν να σας πω ότι εγώ αλλά και η πλειονότητα των συμπατριωτών μας θεωρούμε ότι αυτοί οι μαυροφορεμένοι μασκοφόροι Αλητήριοι υπηρετούν διαχρονικά ως έμμισθοι μισθοφόροι το σύστημα και στην προκειμένη περίπτωση εσάς!
Αντί λοιπόν να λέτε αυτές τις γελοιότητες περί Ρώσων σας προτρέπω να πάτε να μπείτε στα υπόγεια της Νομικής σχολής Αθηνών, στο Πολυτεχνείο, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, στο Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης για να ξετρυπώσετε όλους αυτούς τους Ποντικούς και να κατάσχεται τις χιλιάδες μολότοφ που έχουν αποθηκευμένες.
Επίσης σας πληροφορώ ότι Προδότες και Μειοδότες δεν σας λένε αυτοί οι Λίγοι (οι οποίοι επί της ουσίας σας εξυπηρετούν) αλλά εμείς Όλοι, οι Πολλοί, οπότε καλό θα είναι να αναλογιστείτε όσο είναι καιρός γιατί άραγε συμβαίνει αυτό και τι μπορεί να επιφέρουν μελλοντικά όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί σε εσάς αλλά και στην  Αριστερή Εθνομηδενιστική και Φασίζουσα παρέα σας!!!

Υποσημείωση
Να επισημάνω ότι ο τίτλος των σκέψεων μου είναι στα Ρώσικα και σημαίνει "Ζαχαριάδη λες ανοησίες". 
Ελπίζω με αυτό οι Ρώσοι να συγκινηθούν και να μου στείλουν κανένα ρούβλι!
Έλεος πια όχι άλλο κάρβουνο!!!

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.