10.7.18

Ο Ηγεμόνας!...ας διαβάσει Μακιαβέλι!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Στο βιβλίο του Μακιαβέλι "Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ" στο 3ο κεφάλαιο γράφει <<Τους ανθρώπους ή να τους κερδίζεις με το μέρος σου ή να τους εκμηδενίζεις. Όταν τους τραυματίζεις, σ' εκδικούνται>>
Θεωρώ ότι το παραπάνω βιβλίο και την συγκεκριμένη φράση την αγνοούν οι περισσότεροι από τους  διοικούντες τα τελευταία χρόνια την πατρίδα μας και είμαι βέβαιος ότι ο ...

τωρινός μας Πρωθυπουργός έχει βαθιά μεσάνυχτα περί αυτής. 
Ναι βαθιά μεσάνυχτα μιας και στα σχολικά αλλά και φοιτητικά του χρόνια η προσπάθεια του δεν είχε να κάνει με την εμβάθυνση της γνώσης του σε όλα τα επίπεδα αλλά με την προώθηση των ιδεών της Αριστερής παρέας στην οποία συμμετείχε. 
Μιας παρέας η οποία επί της ουσίας ήταν μια παραφυάδα της γνωστής μαχόμενης Αριστεράς αφού οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες σε αυτήν ήταν γόνοι πλουσίων οικογενειών με διασυνδέσεις και προσβάσεις σε όλα τα κέντρα εξουσίας.
Πολλοί δε από τους παλαιότερους εξ αυτών πρόβαλλαν ψευδώς ή αληθώς την δήθεν καθοριστική συμμετοχή τους στα γεγονότα του Πολυτεχνείου το 1973 εξαργυρώνοντας αυτήν αργότερα με το στρογγυλοκάθισμα τους στα στασίδια της εξουσίας!
Οι δε νεώτεροι όπως ο κ. Τσίπρας ως πολιτικά τους εφόδια πρόβαλαν τις συμμετοχές τους στις "θορυβώδεις πορείες" προς την Αμερικανική πρεσβεία 
στις επετείους του Πολυτεχνείου αλλά και στις πολυήμερες μαθητικές (άνευ ουσίας) καταλήψεις των σχολείων της δευτεροβάθμιας (και όχι μόνο) σε όλη την Ελλάδα.
Αυτή είναι εν συντομία η ακτινογραφία των σημερινών δήθεν Αριστερών κυβερνώντων στους οποίους προσχώρησαν και κάποιοι λακίσαντες καιροσκόποι Πασόκοι για να εξακολουθήσουν να συμμετέχουν στην νομή της εξουσίας αλλά και αρκετοί εξ αυτών να ξεπλύνουν παλαιότερα ανομήματα της διακυβέρνησης τους.
κ. Τσίπρα κατακτήσατε την εξουσία παραπλανώντας με τα πολλά ψέματα σας την πλειοψηφία των ψηφοφόρων οι οποίοι τώρα οργισμένοι από τα πεπραγμένα και τις δόλιες πρακτικές σας δεν δίνουν καμία βαρύτητα στις νέες υποσχέσεις και στις απίθανες αερολογίες σας.
Όπως λέει λοιπόν και ο Μακιαβέλι δεν μας κερδίσατε, ευτυχώς δεν μας εκμηδενίσατε και απλά μας τραυματίσατε οπότε η εκδίκηση μας θα είναι ανάλογη της καταστροφής και της δυστυχίας που μας φέρατε. 

Μια εκδίκηση όπου ο στόχος μας θα είναι να πάρετε σύντομα αυτό που είχατε παλαιότερα και σας αξίζει δηλ. τα ΤΡΙΑ% του Εκλογικού σώματος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.