6.7.11

Μιλήστε ... κ. Τσοχατζόπουλε!!!


Εμμέσως πλην σαφώς το πρώην μεγαλοστέλεχος και υπουργός του ΠΑΣΟΚ απειλεί μετά την παραπομπή του ολόκληρο το κόμμα του αλλά και τους λακίσαντες από το πλάι του πρώην συντρόφους του.

Μιλήστε κ. Τσοχατζόπουλε!... πείτε τα όλα και μη ... δεχτείτε να λειτουργήσει ο στιγματισμός σας (αν είστε αθώος όπως δηλώνεται ή η ενοχή και ενδεχομένως η καταδίκη σας) ως “Κολυμβήθρα του Σιλωάμ” για ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ!                  

Αθώος ή ένοχος έχετε την υποχρέωση να μιλήσετε για την υστεροφημία σας αλλά και για να ξεμπροστιάσετε τους υποτελείς των μεγαλοτραπεζιτών οι οποίοι ξεπουλάνε την πατρίδα και τον λαό μας.                                                      Μιλήστε όσο είναι νωρίς και θυμηθείτε την τύχη του συγχωρεμένου συντρόφου σας κ. Κουτσόγιωργα ο οποίος και μετά θάνατο, δικαίως ή αδικώς είναι φορτωμένος με το στίγμα της ενοχής.

Το πιθανότερο είναι να σας παραγράψουν τα αδικήματα λόγω παρέλευσης του χρόνου αλλά πιστέψτε μας, εφόσον δηλώνεται αθώος και εξιλαστήριο θύμα αν το αποδεχτείτε για μας θα είναι απόδειξη και τεκμήριο της ενοχής σας!!!

Μιλήστε λοιπόν κ. Τσοχατζόπουλε!.. πέστε τα όλα και να είστε σίγουρος ότι ο λαός θα σας κρίνει με επιείκεια!!!!

1 σχόλιο:

  1. Σχόλια από το Press.gr

    Ανώνυμος είπε...

    ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ,ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΣ ΤΗΝ ΣΤΟΜΑΤΑΡΑ ΣΟΥ ,ΑΡΑ ΚΑΠΟΥ ΑΠΕΒΛΕΠΕΣ.ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΛΥΚΕΙΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ.ΕΦΑΓΕ Η ΨΕΙΡΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΑ.ΓΛΕΝΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.ΕΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΥΛΩΤΗ ΣΤΟΜΑΤΑΡΑ ΣΟΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΒΙΑΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΑ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ.ΤΙ ΘΑΡΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΣ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΣΧΙΖΕΙΣ ,ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ.
    25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΕΣ ΠΟΣΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΕΤΡΕΦΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΑΡΑΓΕ ΣΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΕΣ.
    8 Ιουλ 2011 3:49:00 μ.μ.






    Ανώνυμος είπε...

    ΑΚΗ
    Σου καταμαρτυρούν πολλά γιατί με πολλά ασχολήθηκες και μπερδεύθηκες δεν ξέρω αν σε όλα έχεις ευθυνες και συμμετοχή σε παράνομες πράξεις, δεν ξέρω αν έχεις ποινικες ευθυνες για ολα αυτα που σου φόρτωσαν και θα σου φορτώσουν, εκείνο που ξέρω είναι ότι είσαι επί 40 χρόνια στέλεχος αυτης της φιδοφωλιάς και μάλιστα στα υψηλά αξιώματα και ασφαλώς γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα.
    Πολιτικά σε έχουνε τελειώσει, βιολογικά βαδίζεις σε δυσκολες δεκαετίες, δεν νομίζεις ότι πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσεις και να θέσεις τα πράγματα υπο τον τύπο των ήλων; να πεις τα πράγματα με το ονομα τους δηλαδή, για το ποιος ποιοι ποσα ποτε και γιατί άρπαξαν όλα αυτα τα χρόνια από τον τόπο κάτω απο τον σοσια-ληστρικό ήλιο το παραμυθένιο επαναστατικό μουστάκι με τα κιτρινα δοντια και την βρώμα από τα χνωτα τους και το "επαναστατικό" ζιβάγκο της πλάκας;
    Αν ακόμα σε δέρνει η πασοκότυφλα και θελεις να το παίξεις ήρωας των απατεώνων τοτε καλά θα κάνεις να μην μιλήσεις, αν όμως αισθάνεσαι ότι οφείλεις κάτι σε αυτό τον λαό για όλη την προσωπική πορεία που σου εξασφάλισε έσενα και τους απογόνους σου όταν οδηγούσες το σαραβαλακι την χελωνιτσα σαν όψιμος επαναστάτης έως τους γάμους σου στην Γαλλία και την περιουσία που έκανες ώς σήμερα ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ απέναντι στην κοινωνία. Ειδάλλως θα σε εξαθλιώσουν και θα σε ξεδοντιάσουν ως αποδιοπομπαίο τράγο φορτωνοντας σου τα πάντα που ενδεχομένως να μην είχες και συμμετοχή.
    Οι πρωην "συντροφοι" σου είναι παλιοτόμαρα ολκής βολεψακηδες καιροσκόποι και ξεπουλημένοι ως σύγχρονοι εξυγχρονιστές απατεώνες και ψεύτες. Η ιστορία σου δίνει την ευκαιρία να τους χώσεις ένα δυνατό χαστούκι μέχρι να φτύσουν τα δοντια τους σαν στραγάλια. ίσως τοτε ο λαός να δει με επιεικια την όποια εμπλοκή σου στο εγκληματικό "συντροφικό" φαγοποτι που στήσατε εδώ και 30 χρόνια. Διαφορετικά θα μείνεις μόνος από όλους και από όλα. Εμπρος λοιπον περιμένουμε να δουμε αν πραγματικά μέσα σου υπάρχει έστω και αυτή την στιγμή φιλότιμο. Σε ένα να είσαι σίγουρος τις ποινες προς όλους σας θα τις επιβάλλει ο ΛΑΟΣ και όχι κάποιος δικαστής τύπου Καλούση και έχει τον τρόπο του γιατί έχει και την δύναμη άλλωστε είναι κάτι που θα παιχθεί σύντομα με τις αναμενομένες εξελίξεις... κοντός ψαλμός αλληλούια.
    8 Ιουλ 2011 9:25:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ Ο "ΑΚΗΣ";
    ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΗΛΑΓΕ; ΕΒΗΧΕ; ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΩΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ;
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ "ΤΟ ΠΑΙΖΕ" (τελικώς δεν ήταν) ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ;
    ΑΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΕΙ!
    ΑΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΤΑΙ ΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ!
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!
    8 Ιουλ 2011 10:31:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...

    Όχι, μη! Μην μιλήσετε! Θα χάσετε τη τιμή και την υπόληψη σας. Ξέρετε, αυτήν που δεν έχετε. Και στο κάτω κάτω οι άλλοι που δεν μιλάνε κορόιδα είναι;
    9 Ιουλ 2011 1:08:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.