17.7.11

Τα δημοψηφίσματα ... και η όψιμη δημοκρατική τους ευαισθησία!!!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

Μέρα με την ημέρα οι κυβερνώντες αποδεικνύουν ότι εκτός από την ύποπτη ανικανότητα τους αρχίζουν και γίνονται πλέον και επικίνδυνοι.
Είδαμε πως πέρασαν τα πιο επώδυνα μέτρα για τις ζωές όλων μας χρησιμοποιώντας και κινδυνολογώντας με το σύνθημα "μη χρεοκοπία"  και τώρα ο μεγάλος κωλοτούμπας κ. Βενιζέλος μας μιλά για "επιλεκτική χρεοκοπία"!
Οι άνθρωποι σκαρφίζονται όρους και δικαιολογίες και μας τις πετούν σαν χλαπάτσες κάθε λίγο και λιγάκι κατάμουτρα ξαφνιάζοντας μας δυσάρεστα και σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλώντας μας και ΣΟΚ.
Όλοι μας πλέον τον τελευταίο καιρό (πιστεύω βάση σχεδίου) βρισκόμαστε σε πλήρη σύγχυση και ορισμένοι θα έλεγα σε πανικό από την παράλογη, αντικρουόμενη και την κυνική δίχως ντροπή και τσίπα συμπεριφορά τους!
Μας χρίζουν συνένοχους και μας απειλούν με διαπόμπευση και φυλάκιση αν χρωστάμε “ψιλά” στο δημόσιο ενώ αφήνουν και κυκλοφορούν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι οι μεγαλοκλέφτες του σιναφιού τους αλλά και οι ευνοημένοι ληστοάρπαγες χορηγοί τους!!!
Στις πορείες και στις διαμαρτυρίες μας, μας βαφτίζουν μπαχαλάκιδες και εχθρούς της χουντοδημοκρατίας τους καθιστώντας μας ένα και το αυτό με τους παρακρατικούς και τους κουκουλοφόρους που εδώ και χρόνια συνεργάζονται και καθοδηγούν για να δημιουργούν τα προσχήματα να μας ξυλοκοπούν και να μας πνίγουν με τα καρκινογόνα χημικά τους!!!
Τώρα και από την στιγμή που πήραν τις αποφάσεις και υλοποιούν την φτωχοποίηση, την εξαθλίωση μας και την παράδοση της χώρας μας στους ξένους και εγχώριους νταβατζήδες έρχονται και μας υπόσχονται άπλετη δημοκρατία με την καθιέρωση δημοψηφισμάτων!!!
Ακούγεται μάλιστα ότι ένα ερώτημα του επερχόμενου φθινοπωρινού δημοψηφίσματος θα αφορά την άρση της μονιμότητας των υπαλλήλων και φυσικά αυτό και μόνο μας δείχνει το που το πάνε και τι έχουν κατά νου!
Ο σκοπός τους είναι να διαχωρίσουν με Γκεμπελίστικες μεθόδους και ερωτήματα την Ελληνική κοινωνία (το προσπάθησαν και το κατάφεραν ήδη ως ένα σημείο με τον διαχωρισμό των υπαλλήλων σε δημόσιους και ιδιωτικούς) αλλά και εντέχνως να νομιμοποιήσουν με παραπλανητικά και εκφοβιστικά διλλήματα τις μέχρι τώρα ανομίες αλλά και τις μελλούμενες σκοτεινές επιδιώξεις τους!
Τους ευχαριστούμε για την όψιμη δημοκρατική τους ευαισθησία αλλά δεν θα πέσουμε για άλλη μια φορά στην παγίδα τους εκτός αν στο δημοψήφισμα τους βάλουν τα πραγματικά διλλήματα που μας απασχολούν και έχουν να κάνουν με την άρση της ασυλίας και των προνομίων τους, με τον έλεγχο και το πόθεν έσχες των περιουσιών τους, με την μετατροπή του ισόβιου του επαγγέλματος “βουλευτής” σε ορισμένου χρόνου και άλλα συναφή που θα αφορούν το ξεβρόμισμα της βουλής την οποία έχουν μετατρέψει τα τελευταία χρόνια από ναό της δημοκρατίας σε στάβλο!!!
Κύριοι κάντε πρώτα αυτά για να έχετε μετά το δικαίωμα και την νομιμοποίηση να  μας θέσετε άλλα διλλήματα στα δημοψηφίσματα σας αλλιώς η μόνη απάντηση που θα ταιριάζει στα τυχόν πονηρά και Γκεμπελίστικα ερωτήματα που θα μας θέσετε θα είναι μια γραπτή μας παραίνεση που θα λέει “άντε στο διάολο” ή και κάτι πιο βαρύ ακόμα ... “άντε και γα@@@@@τε”  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.