1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

14.7.11

“Δεν υπάρχουν υποθέσεις χαμένες παρά αυτές που εγκαταλείπουμε”

 Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Κοντεύουν δύο χρόνια που οι κυβερνώντες μας τρομοκρατούν με την δαμόκλεια σπάθη της χρεοκοπίας την οποία τάχατε θα αποφεύγαμε με την έλευση και την βοήθεια του Δ.Ν.Τ μετά με το μνημόνιο 1 (που κατακρεούργησε μισθούς, συντάξεις και εργασιακά δικαιώματα) εν συνεχεία με το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο (ο οποίος μας γυρνάει στην δεκαετία του 50’) και φτάνουμε στο σήμερα (μόλις 15 ημέρες από την ψήφιση του) και έρχεται ο κ. Βενιζέλος και μιλάει για επιλεκτική χρεοκοπία!!!
Εδώ λοιπόν τίθεται το ερώτημα αν οι άνθρωποι είναι ανίκανοι ή είναι προδότες, που ενεργούν με συγκεκριμένο τρόπο και στόχο. Ας αφήσουμε την κοινή λογική του καθενός μας να βρει την απάντηση έχοντας υπόψη ότι οι κύριοι αυτοί εδώ και καιρό συνεχώς αυτοαναιρούνται μη δίνοντας λόγο και εξηγήσεις σε κανένα ενώ στις ειρηνικές διαμαρτυρίες μας, αντιδρούν με την νοοτροπία και την μεθοδολογία απολυταρχικών και φασιστικών καθεστώτων!
Φίλες/οι με τις Γκεμπελίστικες μεθόδους και την προπαγάνδα τους έχουν καταφέρει να μας κάνουν να νιώθουμε ότι όλα είναι προδιαγεγραμμένα και χαμένα αλλά εδώ θα πρέπει να θυμηθούμε την ρήση του Σωκράτη που λέει ότι “Δεν υπάρχουν υποθέσεις χαμένες παρά αυτές που εγκαταλείπουμε”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.