1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

11.7.11

Ανοικτή επιστολή προς την κ. Ρεντάρη (και όχι μόνο)


Το παρακάτω κείμενο είναι απόσπασμα από την αφήγηση (στο Βήμα της Κυριακής) της κ. Ρεντάρη βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ στον νομό Έβρου.
«Περικύκλωσαν το βουλευτικό μου αυτοκίνητο και άρχισαν να μου πετούν πέτρες, γιαούρτια, αβγά και μπουκάλια με νερό. Ένας μάλιστα είχε και μια ντουντούκα και την έβαλε στο αφτί μου και με εξύβριζε με τον πιο χυδαίο τρόπο και χειρονομούσε εναντίον μου. Εγώ που τίποτε δεν με φοβίζει έπαθα εκείνη την ημέρα σοκ.
Και ξέρετε γιατί; Γιατί όλοι αυτοί που με προπηλάκιζαν ήταν άτομα ηλικίας πάνω από 60 ετών. Φαίνονταν «αγανακτισμένοι», δεν είδα ούτε έναν κουκουλοφόρο ούτε μασκοφόρο ούτε τίποτε. Ήταν ηλικιωμένοι-το καταλαβαίνετε;-αυτοί που μας πετούσαν τα αβγά και τα γιαούρτια. Αυτό ήταν το τραγικό».

Ο σχολιασμός …

Δυστυχώς κ. Ρεντάρη θα έπρεπε όλοι οι βουλευτές (ειδικά της περιφέρειας) του κυβερνώντος κόμματος να είστε πιο υπεύθυνοι μια και δεν προέρχεστε από διαπλεκόμενα πολιτικά τζάκια και οικογενειοκρατίες!                                          
Οι ψηφοφόροι σας ποτέ δεν θα σας συγχωρέσουν ότι συναινέσατε ως άβουλοι “παλαμοκρουστές” στις μεθοδεύσεις και στο ξεπούλημα της ζωής τους και της χώρας μας από τους “Χαρβάτους” και τους “χωρίς ούτε ένα εργασιακό ένσημο” λελέδες της κυβερνητικής παρέας!!!
Αυτοί όλοι έχουν ήδη έτοιμες λύσεις με διασυνδέσεις και περιουσίες στο εξωτερικό και θα την κάνουν την ώρα της κρίσης του λαού. Όμως όλοι εσείς οι επαρχιώτες όπως σας αποκαλούν περιφρονητικά σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις (οι ευνοημένοι και οι γνωστόφατσες των τηλεπαραθύρων των εργολαβοκαναλαρχών), θα μείνετε και θα πληρώνετε μια ζωή και για αυτούς!                      
κ. Ρεντάρη να είστε σίγουρη ότι ο μόνος που μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα (και θα μπορεί ακόμα και όταν θα πάψει να έχει την βουλευτική αστυνομική προστασία) απολαμβάνοντας τις επευφημίες και τον θαυμασμό μας είναι ο κ. Κουρουμπλής μια και είχε την λεβεντιά και το θάρρος να “δει” και να πει όχι στους προδότες!!! Τελειώνοντας θέλω να σκεφτείτε αν αυτή η πρόσκαιρη αίσθηση της εξουσίας που έχετε, αξίζει για να σας στιγματίσει σαν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής σας αλλά το χειρότερο ότι η συμμετοχή και η συναίνεση σας στα απεχθή δρώμενα  υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών σας και των παιδιών μας!!! 

Μετά τιμής

Γιάννης Πρεβενιός
Καθηγητής Μουσικής
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Παρακάτω είναι μερικοί σύνδεσμοι από τα δεκάδες blogs που αναδημοσιεύτηκε

Ανοικτή επιστολή προς την κ. Ρεντάρη και όχι μόνο ? | StinFora.com
Ανοικτή επιστολή προς την κ. Ρεντάρη και όχι μόνο ~ Enimerwsi24.com
press-gr.blogspot: Ανοικτή επιστολή προς την κ. Ρεντάρη και όχι μόνο ...
info-guardian.eu: Ανοικτή επιστολή προς την κ. Ρεντάρη και όχι μόνο ?
ksipnistere.blogspot: Ανοικτή επιστολή προς την κ. Ρεντάρη και όχι μόνο
amanpoiare.blogspot: Ανοικτή επιστολή προς την κ. Ρεντάρη και όχι μόνο
attikanea.blogspot: Ανοικτή επιστολή προς την κ. Ρεντάρη και όχι μόνο
gatzoli.blogspot: ANOIXTH EΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ κ. ΡΕΝΤΑΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.