1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

4.7.11

Γιατί το ΠΑΣΟΚ στοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ!

 Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Εδώ και καιρό παρακολουθώ την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να φορτώσει στο ΣΥΡΙΖΑ όλες τις αντιδράσεις της Ελληνικής κοινωνίας, οργανωμένες και μη, ορθόδοξες και ανορθόδοξες!
Βλέποντας και ακούγοντας το σκούξιμο των κυβερνητικών στα τηλεπαράθυρα άρχισα να παρακολουθώ πιο προσεχτικά τα δρώμενα και έτσι κατέληξα σε μια προσωπική άποψη την οποία σας ...
παραθέτω παρακάτω.
Ο συλλογισμός μου ξεκινάει με το ερώτημα αν θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι παντού και πάντα για να οργανώνει και να συμμετέχει στις αντιδράσεις για τις οποίες κατηγορείτε από το ΠΑΣΟΚ.
Η απάντηση είναι ΟΧΙ μια και θα έπρεπε τα εκλογικά του ποσοστά αλλά και η κομματική του υποδομή να είναι πολύ μεγάλη.
Ο λόγος λοιπόν που επιμένουν οι του ΠΑΣΟΚ να στοχοποιούν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι, έχοντας υπόψη τους  την απαξίωση του πολιτικού συστήματος  στα μάτια των διαμαρτυρομένων πολιτών ποντάρουν στην πιθανή άρνηση πολλών εξ αυτών να ταυτοποιηθούν και να δηλωθούν ως κατευθυνόμενοι οπαδοί ενός κόμματος!!!
Με αυτόν λοιπόν τον Γκεμπελίστικο τρόπο προσπαθούν τις γενικευμένες και αυθόρμητες εκδηλώσεις αγανάκτησης του λαού να τις παρουσιάσουν ως μεμονωμένες και κατευθυνόμενες, προσδοκώντας στην συρρίκνωση τους!!!
Φυσικά είναι μακριά νυχτωμένοι αφού μέρα με την ημέρα και ώρα με την ώρα, φροντίζουν με τις αντιλαϊκές αποφάσεις και τα έργα τους να μεγαλώνει η οργή μας.
Μια οργή που σύντομα όλοι αυτοί οι μειοδότες θα την νιώσουν στο πετσί τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.