1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

6.2.11

Και μη χειρότερα!!! (δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πολλά)

Στην αρχή έμεινα άφωνος όταν είδα το βίντεο με την κ. Νταλάρα αλλά μετά ένιωσα αγανάκτηση και λύπη για το κατάντημα μας! Πως είναι δυνατόν σκέφτηκα να μας κυβερνούν και να αποφασίζουν για την ζωή μας άνθρωποι οι οποίοι δεν διαθέτουν όχι μόνο την γνώση αλλά ούτε καν την στοιχειώδη επάρκεια!... ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα διάλογο όπου εκπροσωπώντας την επίσημη πολιτεία θα έπρεπε να δώσουν υπεύθυνες απαντήσεις!!!
Δυστυχώς οι οικογενειοκρατίες .....
και οι παρέες που κυβερνούν εδώ και χρόνια αυτό το τόπο, σε πολλές περιπτώσεις προώθησαν σε ανώτατες θέσεις "ως κληρονομικό δικαίωμα"  ηλίθιους και ανίκανους απλά και μόνο επειδή έφεραν ένα βαρύγδουπο “Όνομα”
Τα εγγόνια, οι εγγόνες, οι γιοι, οι θυγατέρες, οι ανιψιοί, οι ανιψιές και τα τελευταία χρόνια οι κουμπάροι, τα ξαδέρφια και οι λοιποί συγγενείς έχουν υφάνει ένα ιστό εξουσίας και παραεξουσίας ο οποίος δεν αφήνει να περάσουν οι ικανοί και οι έντιμοι οι οποίοι σίγουρα θα μπορούσαν να αλλάξουν την μοίρα αυτού του τόπου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.