22.2.11

Τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης απεργούν την ημέρα που "ξυπνάει" ο λαός ...


Σας παραθέτω ένα σχόλιο που έγραψε ένας ανώνυμος αναγνώστης μου σε κείμενο μου στο διαδίκτυο για την αυριανή απεργία.

ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΜΟΛΙΣ "ΞΥΠΝΑΕΙ" Ο ΛΑΟΣ. ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΣΟΥΝ

Πραγματικά είναι άξιο λόγου το πως τον τελευταίο καιρό τα ΜΜΕ καλύπτουν τα γεγονότα της επικαιρότητας!!!
Η διαπλοκή και η εγκάρδια σχέσεις τους με την εξουσία έχει ξεφύγει από τον απλό εναγκαλισμό και έχει γίνει “σφιχταγκάλιασμα” με εκατέρωθεν εξυπηρετήσεις!!!
Η εξουσία κάνει τα στραβά μάτια στην ταχτοποίηση των συχνοτήτων που θα έπρεπε εδώ και χρόνια να τους έχει δώσει για να είναι νόμιμοι και φυσικά απαιτώντας την εφαρμογή των νόμων που αφορούν ποσοστιαία μεγέθη για το περιεχόμενο αλλά και την ποιότητα των προγραμμάτων.
Επίσης καθυστερεί σκανδαλωδώς να εισπράξει τους φόρους που χρωστάνε με πιθανότερη εξέλιξη στο άμεσο μέλλον να τους τα χαρίσει!!!
Βέβαια η μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη σχέση τους, έχει να κάνει με τις αναθέσεις και τα πάρε δώσε με τους καναλαρχοεργολάβους που λυμαίνονται με αδιαφανείς και ύποπτες συμβάσεις τα μεγάλα έργα της χώρας μας!!!
Από την μεριά τους οι εν λόγω κύριοι σε ανταπόδοση όλων των παραπάνω βλέπουμε το πως λειτουργούν αποκρύπτοντας ή παραπληροφορώντας τον Ελληνικό λαό για μεγάλα και σημαντικά γεγονότα.
Θεωρώ λοιπόν ότι σκοπίμως μέχρι στιγμή οι ηγεσίες τους επιλέγουν να κάνουν απεργία την ίδια μέρα που απεργεί η πλειονότητα του λαού. Σίγουρα σε τέτοιες μεγάλες απεργίες υπάρχει η ανάγκη της πραγματικής ενημέρωσης με εικόνα και ήχο για να μη γίνετε διασπορά ειδήσεων εκφοβιστικών και μεθοδευμένων από τους κρατούντες.
Δεν δίνουν λοιπόν εικόνα για το τι γίνεται στις προσυγκεντρώσεις με σκοπό να μην ενθαρρύνουν κάποιους συμπατριώτες μας που αμφιταλαντεύονται ή και φοβούνται να συμμετάσχουν.
Η “ύποπτη” αποχή τους  εκτός την υποβάθμιση του γεγονότος δημιουργεί και το οπτικουακουστικό κενό που δίνει την ευκαιρία να δρουν ανεξέλεγκτα οι γνωστοί άγνωστοι προβοκάτορες οι οποίοι πάντα βρίσκουν τον τρόπο να δίνουν “αιτίες”  στην αστυνομία για επεμβάσεις με χημικά και άλλα μέσα με τα οποία διαλύουν με ανορθόδοξο και βίαιο τρόπο τις μεγάλες αυτές συγκεντρώσεις!!!
Κύριοι δημοσιογράφοι σίγουρα όπως όλοι μας έχετε το δικαίωμα να απεργείτε και να διεκδικείτε, όμως μη το κάνετε τις μέρες που ο λαός είναι στους δρόμους και χρειάζεται την άμεση και σωστή πληροφόρηση. Μη πέφτετε στην παγίδα των αφεντικών σας και των μεγαλοδημοσιογράφων που έχουν κάνει την μπάζα τους εδώ και χρόνια και τώρα μας το παίζουν ανεξάρτητοι, προφεσόροι και ξερόλες.
Οι περισσότεροι από εσάς αν και παίρνετε ψύχουλα έχετε το μεράκι για αυτό που κάνετε και δεν σας αξίζει να είστε στο ίδιο τσουβάλι με όλους αυτούς που θέλουν να σας χρησιμοποιούν για ιδίων όφελος αλλά και ως “κυματοθραύστη” της όλο και διογκούμενης οργής των πολιτών!!!