1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

23.2.11

Ιδού ... Λαέ ... οι φύλακες σου!!!


Σε κάθε πορεία και διαμαρτυρία του δοκιμαζόμενου λαού όταν οι "Πασάδες της Βουλής" νιώσουν την ανάσα του στο σβέρκο τους και μόλις ακουστεί η φωνή του να τους φωνάζει “Κλέφτες κλέφτες” διατάσσουν τους φύλακες τους να του επιτίθεται και να τον διαλύει με προβοκάτσιες και παρακρατικές μεθόδους!!!
Στην σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση (την οποία έπνιξαν τα νταβατζοκάναλα τους μαζί με την πουλημένη ηγεσία των δημοσιογράφων) ο λαός για άλλη μια φορά εξέφρασε την αντίθεση του στην οπισθοδρόμηση, στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και στην ατιμωρησία των κλεφτών που πολλοί από αυτούς προστατεύονται από την βουλευτική ασυλία ή εξαγνίστηκαν στην περίφημη "κολυμπήθρα" της παραγραφής!!!

Ζούμε με την ελπίδα να βρεθεί ένας από τους παλαμοκρουστές βουλευτές να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας τιμώντας αυτούς που τον ψήφισαν αλλά και τα παντελόνια που φοράει και επίσης να δούμε έναν από αυτούς τους “υπνωτισμένομαγεμένους” Ματατζήδες των 700€ να πετάξει την στολή και τα χημικά που κρατάει και να μπει κι αυτός μέσα στο πλήθος του διαμαρτυρομένου λαού όπου σίγουρα θα βρει τον χαμηλοσυνταξιούχο γείτονα του, έναν άνεργο συγγενή του, και πιθανόν και κάποιο παλιό του συμμαθητή που μόλις απολύθηκε!!!