1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

12.2.11

Υποκριτές και Φαρισαίοι!
Τελικά ή ζούμε στην εποχή του παραλόγου ή απλά είμαστε θεατές στημένων σκηνικών και πονηρών μεθοδεύσεων!!!
Πρώτα βγήκαν προκλητικά και με περίσσιο θράσος οι υπαλληλάκοι της Τρόικας και ανακοίνωσαν δημόσια ότι θα πρέπει να πουληθεί δημόσια περιουσία για να εξοικονομηθούν 50 δις για να τους πληρώσουμε μέρος των χρωστούμενων. Μετά βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και διαμαρτυρήθηκε “πολύ θυμωμένος και ενοχλημένος” λέγοντας τα παρακάτω: 

“Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας. Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό.”

Υποκριτές και Φαρισαίοι! Ανεπάγγελτοι και τζαμπατζήδες χρόνων που ζήσατε και ζείτε σαν βασιλιάδες από τον ιδρώτα και το υστέρημα του Ελληνικού λαού φτάνει πια … δεν πάει άλλο η κοροϊδία σας!!!                                                         
Μετά το “Λεφτά υπάρχουν” μετά το “Δεν θα αυξήσουμε το Φ.Π.Α και θα προστατέψουμε το εισόδημα του εργαζομένου” μετά το “Θα δώσουμε αυξήσεις ίσες με τον τιμάριθμο” έχετε το θράσος και πάτε να μας ξεγελάσετε για άλλη μία φορά κάνοντας τους επαναστάτες και τους φύλακες της αξιοπρέπεια μας! Μιας αξιοπρέπειας που εσείς οι ίδιοι πουλήσατε τόσο απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα στους μεγαλοτραπεζίτες και στους εγχώριους μεγαλοκαναλαρχοεργολάβους!
Φίλες/οι είμαι βέβαιος ότι τις προσεχείς μέρες θα παιχτεί μια καλά σκηνοθετημένη παράσταση δηλώσεων και αντιδηλώσεων μεταξύ των δανειστών και της κυβέρνησης όπου οι δανειστές θα λένε τα πιο απίθανα και εκφοβίστηκα πράγματα για την ζωή και το μέλλον μας και η κυβέρνηση θα κάνει τάχατε πως αντιλέγει και σηκώνει το ανάστημα της για να μας προστατέψει ….. και στο βάθος άρχισε να μυρίζει ήδη …. Προκήρυξη Εκλογών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.