Επικοινωνία

Για άμεση επικοινωνία κάνε αριστερό κλικ στην Δημοσίευση σχολίου (στο κάτω μέρος της σελίδας) 

ή στο e-mail johnpreve@gmail.com
και στo τηλέφωνo 6944 890 847

7 σχόλια:

 1. κ. Πρεβενιέ σας θαυμάζω για τα γραφόμενα και το θάρρος σας! Σας έχω παρακολουθήσει και σαν μουσικό και πραγματικά υποκλίνομαι στην "δοτικότητα" αλλά και στην "μεταδοτικότητα" της αγάπης που νιώθετε για αυτό που κάνετε!

  Μια αιώνια θαυμάστρια σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χρόνια σου Πολλά αγαπημένε μου δάσκαλε! Η αγάπη μου και η αγάπη όλων όσων σε γνωρίζουν ας γίνει μια μεγάλη ευχή για να είσαι πάντα καλά να σε χαιρόμαστε όλοι μας!

  Νούφαρο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητέ κ. Πρεβενιέ ομολογώ ότι με έχετε μπερδέψει με τις θέσεις σας μια και δεν μπορώ να προσδιορίσω την πολιτική σας ταυτότητα.
  Ίσως όμως αυτή σας η ιδιομορφία δίνει στα γραπτά σας την ουσία και την απλότητα του ξεκάθαρου λόγου και των ειλικρινών θέσεων που τόσο ανάγκη έχουμε όλοι μας να ακούσουμε για να ξεμπερδέψουμε και να κατανοήσουμε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

  Αν μου επιτρέπεται θα σας στείλω και ένα προσωπικό e-mail με τα στοιχεία μου με την ελπίδα να μου δώσετε την ευκαιρία να σας γνωρίσω από κοντά.

  Ελένη Θ.
  Δικηγόρος Αθηνών

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://antikatanalotis.blogspot.com/2012/02/blog-post_23.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΥΠΚΛΗΝΩΜΑΙ !!!!!!!!!!!!!ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ
  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αγαπητέ κ. Πρεβενιέ οφείλω να σας εκφράσω τον θαυμασμό μου για τις τελευταίες σας αναρτήσεις. Λόγια απλά με ουσία που κάνουν τον καθένα που τα διαβάζει να κατανοεί την σημασία τους.
  Να είστε πάντα καλά και να προσέχετε.

  Ελένη Θ.
  Δικηγόρος Αθηνών

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΝΑΞΙΩΤΗ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΙΕΡΙΣΣΟ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ Ο ΤΡΟΜΠΕΤΙΣΤΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ.ΘΑΘΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ.IERISSOS SOS HALKIDIKI

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.