11.9.20

Μόρια! Τουρκική προβοκάτσια ή κάτι άλλο;

 


Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η είδηση ...
ΑΡΘΡΟ-ΚΟΛΑΦΟΣ
Bild: «Ξενοδοχεία πέντε αστέρων» τα καταλύματα προσφύγων στην Τουρκία, σε σχέση με αυτά στην Ελλάδα... Εδώ φωτογραφίες με καταλύματα μεταναστών στην Τουρκία, με κοντέινερς, σχολεία, παιδικές χαρές, μαγαζιά για τρόφιμα, υπηρεσίες κλπ. Εκεί τα φράγκα απ' την ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ και της Ε.Ε. δεν τα τσεπώνει η κυβέρνηση, αλλά τα διαθέτει για ανθρώπινη διαβίωση των προσφύγων. Εδώ?

Ο σχολιασμός ..

Η Τουρκία χτίζει (δικαίως αν ισχύουν οι παραπάνω εικόνες) το προφίλ του πολιτισμένου και οργανωμένου κράτους, αντίθετα με εμάς, που την συγκεκριμένη στιγμή οι εικόνες από την καμένη Μόρια κάνουν το γύρο του κόσμου, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την χώρα μας.

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι ...

η πυρπόληση της δομής κάλλιστα μπορεί να είναι αποτέλεσμα Τουρκικής προβοκάτσιας, για να μας καταστήσει αντιπαθητικούς, και απάνθρωπους στην διεθνή κοινότητα, με απώτερο σκοπό όταν προχωρήσει στα επεκτατικά της σχέδια κανείς να μην θορυβηθεί για να προστρέξει προς βοήθεια μας, αφού θα μας θεωρεί ως χώρα απολίτιστων βαρβάρων.

Ένα άλλο ερώτημα που γεννάται είναι ποιοι κάνουν κουμάντο εκεί, το Τουρκικό κράτος ή οι "φιλέσπλαχνες & φιλάνθρωπες" ΜΚΟ;

Αν το κάνουν οι ΜΚΟ υπόκεινται στον έλεγχο του κράτους ή είναι όπως εδώ ανεξέλεγκτες;

Ερωτήματα στα οποία, όποια απάντηση και να δώσουμε δεν αναιρεί την δική μας πραγματικότητα δηλ. ότι εδώ και χρόνια είμαστε ένα φαύλο κράτος, στο οποίο οι ηγεσίες του το μόνο μέλημα που έχουν είναι ο πλουτισμός και η διατήρηση των οικογενειακών τους κεκτημένων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.