6.3.20

Μήπως χρειάζεται επειγόντως γιατρό;

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η απαράδεκτη δήλωση ...
Το γύρο του διαδικτύου κάνει η απίθανη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου, ο οποίος μίλησε για… βίλες στον Εβρο. Συγκεκριμένα, ο κ. Βαρεμένος έκανε λόγο για επικίνδυνες καταστάσεις στον Έβρο και για κατοίκους που βγήκαν με καραμπίνες για να προστατεύσουν τις βίλες που παράνομα έχουν φτιάξεις στην περιοχή Μίλησε για «επικίνδυνο σόου» που εξελίσσεται στον Έβρο, επικαλούμενος αναφορές δημοσιογράφου, χωρίς να τον κατονομάζει.

Ο ήπιος σχολιασμός ...

Ο εν λόγω πραγματικά "Βαρεμένος" τύπος σε κάθε του εμφάνιση το μόνο που καταφέρνει είναι να γίνεται περίγελος στα μάτια της μεγάλης πλειονότητας των Ελλήνων.
Οι περισσότερες δηλώσεις και οι απόψεις του όμως εκτός από γελοίες είναι και επικίνδυνες και προκαλούν δικαιολογημένα οργή και αγανάκτηση σε όλους όσους πιάνει στο βρωμόστομα του αλλά και σε κάθε λογικά σκεπτόμενο αφού δίνουν τροφή στους έξωθεν αλλά και στους εσωτερικούς εχθρούς της Πατρίδας μας.
Φυσικά αν δεν ήταν βο(υ)λευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κανένας δεν θα ασχολιόταν μαζί του αφού θα μπορούσαμε άνετα να τον χαρακτηρίσουμε ως έναν ακόμη Καραγκιόζη πρώην αποτυχημένο δημοσιογράφο ο οποίος με τις γελοίες δηλώσεις του ζητάει απλά λίγη πρόσκαιρη δημοσιότητα.
Σταματώ εδώ και αφήνω εσάς να σκεφτείτε και να εκφραστείτε με τους κατάλληλους χαρακτηρισμούς για αυτό το άτομο το οποίο προσωπικά θεωρώ ότι ίσως χρήζει ιατρικής παρακολούθησης και βοήθειας. 

Δυστυχώς όμως την δεδομένη στιγμή που η πατρίδα μας βιώνει όλες αυτές τις δύσκολες καταστάσεις υπάρχουν στο Κοινοβούλιο μας πολλοί τέτοιοι ανεγκέφαλοι για να μη πω συνειδητοί προδότες Τουρκόσποροι και Τουρκολάγνοι οι οποίοι με τις δηλώσεις τους ρίχνουν νερό στο μύλο της προπαγάνδας και των ενεργειών του παράφρονα Ερντογάν.
Για του λόγου το αληθές σας θυμίζω την δήλωση κάποιου Κρίτων του ΜέΡΑ25 ο οποίος είπε το απίστευτο, να αφήσουμε ανοιχτά τα σύνορα μας για να μπουκάρουν όλες αυτές οι ορδές των Πακιστανών Αφγανών,  Ιρακινών, Μαροκινών κ.τ.λ και να τους στείλουμε στα χωριά μας για να κόβουν ξύλα για το τζάκι στους εναπομείναντες γέροντες!....
Πιστεύω στις περιπτώσεις πολλών Συριζαίων αλλά και άλλων μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο το λόγο θα  έπρεπε να τον έχουν Εισαγγελείς και αφού αυτοί λόγω ασυλίας αλλά και δειλίας δεν μπορούν να επέμβουν σίγουρα οι ψυχίατροι είναι οι καταλληλότεροι για να τους εξετάσουν και να τους δώσουν την φαρμακευτική αγωγή που πρέπει!!!


Υποσημείωση
Ας ενεργοποιήθουμε και ας αντισταθούμε στην διαφαινόμενη προγραμματισμένη από κάποιους διάλυση της πατρίδας μας και ας αφήσουμε αυτά τα πολιτικά απολειφάδια αν δεν τιμωρηθούν και απαξιωθούν στο εγγύς μέλλον να τα γράψει η ιστορία μας με τα μελανότερα γράμματα δίπλα από τον Εφιάλτη, τον Γούση τον Τσολάκογλου και λοιπούς προδότες του Έθνους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.