3.2.20

Ο τηλεπωλητής βιβλίων τώρα θα ξεπουλήσει και τα σπίτια των Ελλήνων;

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η δήλωση...
Ζημιογόνα χαρακτήρισε την προστασία της πρώτης κατοικίας σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ο σχολιασμός...
Όπως είναι γνωστό ο κ. Γεωργιάδης διορίσθηκε από τον κ. Μητσοτάκη ως υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά ότι οι Ελληνικές κυβερνήσεις διαχρονικά και πάμπολλες φορές συνεχίζουν να διορίζουν σε σημαντικές υπουργικές θέσεις ασχέτους, αδαείς και πολλές φορές επικίνδυνους τύπους!
Όλοι γνωρίζουμε ότι ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι οικονομολόγος αλλά φιλόλογος και κυρίως εξαιρετικός πωλητής βιβλίων (και όχι μόνο) στους διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς που εμφανίζεται. 
Ίσως λοιπόν αυτό να ήταν το κριτήριο του κ. Μητσοτάκη για να του αναθέσει αυτό το υπουργείο το οποίο έχει  να κάνει με το ξεπούλημα όσων “ασημικών” έχουν απομείνει ακόμη (μετά την επέλαση των Συριζαίων) στην δύσμοιρη χώρα μας!
Φαντάζομαι οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε δει το φοβερό τηλεοπτικό ντουέτο του εν λόγω κυρίου μαζί με τον άλλον τηλεπωλητή τηλεφώνων τον κ. Ζερβουδάκη όπου ό ένας συναγωνίζονταν τον άλλο στις φωνασκίες (κοινώς στα γκαρίσματα) για να μας πείσουν να αγοράσουμε τα προϊόντα που ήταν ντίλερ!
Εμένα προσωπικά αυτό το τηλεοπτικό σκηνικό μου θύμιζε λαϊκή αγορά όπου οι πωλητές “ξελαρυγγιάζονται” προκειμένου να πωλήσουν τα ζαρζαβατικά των πάγκων τους!
Ας μιλήσουμε όμως σοβαρά και ας επανέλθουμε στην κατάπτυστη για εμένα δήλωση του κ. Γεωργιάδη ο οποίος μας είπε με περίσσιο θράσος και κυνικότητα ότι η προστασία της 1ης κατοικίας των Ελλήνων είναι ζημιογόνα για την οικονομία.
Ναι κατάπτυστη αφού δεν σέβεται την αγωνία χιλιάδων οικογενειαρχών οι οποίοι κινδυνεύουν να πεταχτούν στο δρόμο όχι γιατί είναι μπαταξήδες και ανεύθυνοι αλλά γιατί δανείστηκαν με συνθήκες που τους επέτρεπαν να δανειστούν  δηλ. δούλευαν σε σταθερές δουλειές με αξιοπρεπείς αμοιβές οι οποίες θα τους επέτρεπαν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους!
Αντ’ αυτού όλοι γνωρίζουμε τι έγινε λόγω μνημονίων και δουλικότητας των κυρίαρχων πολιτικών δυνάμεων της πατρίδας μας (στις δάνειες δυνάμεις όπως λέει ο Στουρνάρας) όπου όσοι δεν έχασαν τις δουλειές τους ολοκληρωτικά υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν να εργάζονται με συνθήκες γαλέρας δηλ. με μετατροπή του μισθού τους σε χαρτζιλίκι και χωρίς εργασιακό ωράριο. 
Επί πλέον μας φόρτωσαν και παράνομους δυσβάσταχτους φόρους προκειμένου να χρηματοδοτήσουν πάμπολλες φορές τους σύγχρονους νόμιμους ληστές δηλ. τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!
κ. Γεωργιάδη η πρώτη κατοικία του Έλληνα είναι ιερή και δεν θα την παραδώσει αμαχητί γιατί μέσα στεγάζει τα παιδιά του και τα όνειρα του για αυτά. 
Οι δε φίλοι σας οι Τραπεζίτες (τους οποίους όπως προανέφερα ανακεφαλαιώσαμε ξανά και ξανά) ενώ ξεπουλάνε στα Fans των επενδυτών σας στο 5% & 10% του οφειλόμενου ποσού αρνούνται να προτείνουν κάτι τέτοιο στους οφειλέτες γιατί ο απώτερος σκοπός είναι η αρπαγή ή καλύτερα το κλέψιμο των σπιτιών των Ελλήνων. 
Ναι στο κλέψιμο γιατί οι κλεπταποδόχοι αγοραστές καραδοκούν Π.χ πολλές Μ.Κ.Ο θα τα αγοράσουν σε εξευτελιστικές τιμές προκειμένου να στεγάσουν τους καινούργιους Λαθρο-Έποικους τις Ελλάδας δηλ. τους Λαθροεισβολείς Μουσουλμάνους!
κ. Βροντόφωνε υπουργέ!... καλό θα είναι να συνέλθετε όσο είναι καιρός και μιας και το αναφέρατε παρακάτω στην ομιλία σας να προφυλάξετε πραγματικά τους μη Μπαταξήδες οι οποίοι είναι η μεγάλη πλειονότητα των δανειοληπτών και να ξέρετε ότι επί της ουσίας εσείς όλοι οι Πολιτικάντηδες  ήσασταν και είστε Ζημιογόνοι για εμάς όλους αφού συνεχίζεται να είστε υσφιοκάμπτες και Yes Men στους εχθρούς της πατρίδας μας. Επίσης θέλω να σας επιστήσω την προσοχή ότι με την ανικανότητα, την αμέλεια αλλά και με πιθανόν δόλο κάποιων από εσάς, καθημερινά αποδυναμώνεται την ελπίδα, το κουράγιο και την συνοχή του Ελληνικού λαού.
Τελειώνοντας και γνωρίζοντας ότι είστε γνώστης και λάτρης της αρχαία Ελληνικής Γραμματείας σας υπενθυμίζω τι έλεγαν οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι για την Εστία δηλ. την Κατοικία.
"Η Εστία είναι αυτή που αντιπροσωπεύει τον οίκο στην κοινότητα/Πόλη.
Η καταστροφή της οικιακής εστίας αποτελεί καταστροφή του οίκου με τραγικές συνέπειες που εκτείνονται από τους νεκρούς προγόνους στους αγέννητους απογόνους (τους οποίους συνδέει για πάντα η οικιακή εστία, η οικιακή λατρεία)."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.