5.2.19

Τα ξεφτισμένα μπαλώματα της κυβέρνησης ... Κουρελού!


Ζούμε ημέρες απόλυτης Κοινοβουλευτικής παρακμής όπου ο ναός της υποτιθέμενης δημοκρατίας έχει μεταβληθεί σε ένα διαρκές θεατρικό παλκοσένικο όπου οι απλοί Έλληνες πολίτες παρακολουθούν έκπληκτοι κάποια περιφερόμενα πολιτικά σούργελα να στηρίζουν μια κυβέρνηση η οποία εδώ και καιρό έχει απολέσει την εκτίμηση και κυρίως την εμπιστοσύνη της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού. 
Αυτά τα πολιτικά σούργελα τα οποία ...

εκλέχτηκα σε πολιτικούς σχηματισμούς με αναφορές και ιδεολογίες για τις οποίες έδιναν όρκους τιμής μέχρι πρόσφατα στον παρόντα χρόνο τις ξέχασαν εν μία νυκτί προκειμένου να δώσουν ανάσα οξυγόνου στους σύγχρονους Ντίλερ του ξεπουλήματος των Εθνικών μας θεμάτων και όχι μόνο. 
Όλοι είδαμε τις πρόσφατες αλλοπρόσαλλες πλειοψηφίες που διαμορφώθηκαν στις ψηφοφορίες της ψήφου εμπιστοσύνης προς στην κυβέρνηση αλλά και στην προδοτική επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών όπου οι συμπληρώσαντες την μειοψηφική Συριζαίικη κοινοβουλευτική ομάδα με τα λεγόμενα αλλά και την γενική τους εικόνα δείχνουν ότι κάποιοι εξ αυτών πιθανόν να χρήζουν και ... ψυχιατρικής υποστήριξης!
Ναι έτσι δείχνουν και δυστυχώς την άποψη αυτή την συμμερίζονται πολλοί και πραγματικά είναι λυπηρό για την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία μας και τις επιλογές μας έστω και αν έχουν εκλεγεί με λίστα και όχι με σταυρό προτίμησης.
Τις τελευταίες δε ημέρες η κατάσταση δείχνει να εξελίσσεται σε μια  φαρσοκωμωδία όπου τα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον θα είναι οδυνηρά για την Πολιτική και τους Πολιτικούς αφού η απαξίωση των θεσμών και των προσώπων θα εδραιωθεί ακόμα περισσότερο προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη απογοήτευση και σιχαμάρα στον πολλάκις εξαπατημένο και προδομένο λαό μας. 
Αλήθεια τι εμπιστοσύνη και τι προσδοκία μπορεί να έχουμε από πρόσωπα φαιδρά τα οποία από τα έδρανα της Βουλής λένε "Δώσε πόνο" ή "Ήπια μια γκαζόζα και μετά πήγα τουαλέτα" χωρίς να μας διευκρινίζει (όπως είπε κάποιος φίλος χαριτολογώντας) αν τράβηξε και το ... καζανάκι;
Ναι πως μπορεί να μας εμπνεύσει ο άλλος ο τύπος που εν ώρα κοινοβουλευτικής συνεδρίασης χτενίζει το τσουλούφι του και αναβάλλει συνεχώς την από καιρό προαναγγέλθησα από τον ίδιο παραίτηση του προκειμένου να συμπληρώνει όπου χρειάζεται τα κοινοβουλευτικά κουκιά του κ. Τσίπρα;
Τέλος πως μπορούμε να εμπιστευτούμε τις κύριες από τις οποίες η μία παραμένει ακόμη υπουργός ενώ το κόμμα με το οποίο εκλέχτηκε αποχώρησε από τον κυβερνητικό συνασπισμό και εμείς βλέπουμε βίντεο από το πρόσφατο παρελθόν όπου μας εδήλωνε ότι  δεν θα ψηφίσει ποτέ την παραχώρηση του  ονόματος της Μακεδονίας μας καθώς και την άλλη κυρία όπου δείχνει να έχει γενικά τάσεις φυγής αφού έφυγε από το κόμμα του κ. Λεβέντη και προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ από τον οποίο μας απειλεί τώρα ότι θα φύγει και τις τελευταίες ημέρες φεύγει συνήθως εν εξάλλω κατάσταση από τα τηλεοπτικά πάνελ όπου οι συμμετέχοντες αλλά και οι θεατές σταυροκοπιούνται και αναρωτιούνται αν η δυστυχής έχει σώας τας φρένας;
Δυστυχώς φίλες/οι αυτά είναι τα μπαλώματα της σημερινής κυβέρνησης Κουρελού η οποία γατζώμενη στην καρέκλα της εξουσίας συνεχίζει το καταστροφικό της έργο απαξιώνοντας το Κοινοβουλευτισμό και τους κανόνες της Δημοκρατίας δείχνοντας για άλλη μία φορά περίσσια περιφρόνηση στην πλειονότητα του Ελληνικού λαού την οποία εδώ και καιρό επειδή συνεχίζει να αντιστέκεται χαρακτηρίζει με απύθμενο θράσος ακροδεξιά και φασιστικιά. 
Ένα λαό ο οποίος όμως έπαθε και έμαθε και όταν έρθει η ώρα θα τους στείλει εκεί που αξίζει σε ψεύτες, σε λιγούρια και πολιτικούς απατεώνες δηλ. στον ... ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.