21.1.19

Η πρώτη φορά φΑ(σ)ιστερά ... είναι εδώ!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Όλοι είδαμε το τι έγινε την Κυριακή 20/1/19  στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της Αθήνας για την Μακεδονία μας. 
Μιας συγκέντρωσης όπου 15 με 20 άτομα με την ανοχή εκ των προτέρων της αστυνομίας πέρασαν με πλήρη εξάρτηση δηλ. με σακίδια, μάσκες κ.τ.λ υλικά τα υποτιθέμενα μπλόκα ελέγχου και έφτασαν στα σκαλιά του Κοινοβουλίου όπου ...
μόλις "κάποιοι" είδαν ότι αρχίζει και μαζεύεται πολύς κόσμος τους έδωσαν το έναυσμα για να αρχίσουν τις δήθεν αψιμαχίες με τους Ματατζήδες. 
Τους Ματατζήδες οι οποίοι για άλλη μία φορά αποδείχτηκαν ότι λειτουργούν ως δίποδα ζώα τα οποία εκτελούν απλά παραγγέλματα του τύπου Ορμά, Χτύπα, Ρίξε Χημικά και  Χειροβομβίδες Κρότου Λάμψεις στους απλούς πολίτες που συμμετέχουν στην συγκέντρωση αλλά μη συλλαμβάνεις αυτούς που σε προκαλούν δηλ. τους γνωστούς άγνωστους που χρόνια τώρα συμμετέχουν σε αυτό το ... σικέ παιχνίδι. 
Εγώ προσωπικά στις μεγάλες διαδηλώσεις του Ιουνίου του 2011 είχα δει αρκετούς Μπαχαλάκηδες για δεύτερη φορά μιας και την πρώτη φορά τους είχα δει λίγες ημέρες πριν να μπαίνουν σαν κύριοι από την πλαϊνή πόρτα της ΓΑΔΑ. (Απέναντι από την είσοδο του αντικαρκινικού νοσοκομείου Αγ. Σάββα).
Το τραγικό και συνάμα γελοίο είναι ότι τότε αλλά και σε άλλες περιπτώσεις πριν αναλάβει την εξουσία ο κ. Τσίπρας είχε καταγγείλει αυτές τις πρακτικές και μάλιστα δήλωνε ότι θα πρέπει να καταργηθούν τα ΜΑΤ ενώ μιλούσε και για τα ληγμένα χημικά που έκαναν κακό στους πολίτες. 
Βέβαια ο συγκεκριμένος δήθεν Αριστερός πρωθυπουργός μας κατά την διάρκεια της τετραετούς θητείας του αποδεικνυέται πέρα από μεγάλος ψεύτης και φανατικός εχθρός της πατρίδας μας την οποία υποθήκευσε για 100 χρόνια ξεπουλώντας ακόμα και τους αρχαιολογικούς της χώρους. 
Τώρα επιχειρεί να ξεπουλήσει την Μακεδονία προς χάριν του κ. Σόρος σύμφωνα με αυτά που λέει ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός του εταίρος κ. Καμμένος. 
Ο κ. Καμμένος ο οποίος αφήνει σαφή υπονοούμενα για χρηματισμό πολλών και κανένας Εισαγγελέας δεν έχει την τόλμη να ζητήσει εξηγήσεις. 
Οι Εισαγγελείς οι οποίοι εδώ και χρόνια παραβλέπουν τέτοια σημαντικά θέματα και ασχολούνται με το να συλλαμβάνουν αφισοκολλητές αλλά και κάποιους που τόλμησαν  άκουσον άκουσον να στείλουν μηνύματα μέσω κινητών σε κάποιους βουλευτές ζητώντας τους να μην ψηφίσουν την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.
Δυστυχώς ζούμε μια ιδιότυπη Κοινοβουλευτική Δικτατορία όπου η κυβέρνηση κουρελού ενεργεί αντίθετα από την θέληση και τα συμφέροντα της Χώρας και του Λαού μας εξυπηρετώντας με το αζημίωτο (σύμφωνα με το κ. Καμμένο) ξένα αλλά και εγχώρια συμφέροντα.
Τα άθλια γεγονότα της Κυριακής στο Σύνταγμα καταδεικνύουν για άλλη μία φορά τον εναγκαλισμό των Παρακρατικών και των Μπαχαλάκηδων με τις εκάστοτε κυβερνήσεις προκειμένου αυτές να εξυπηρετούνται οπότε έχουν ανάγκη. 
Δεν είναι τυχαία η συνεχιζόμενη ασυλία των Πανεπιστημιακών χώρων προκειμένου να βρίσκουν άσυλο όλα αυτά τα τσογλάνια τα οποία παρουσιάζονται μάλιστα και ως ΑντιΕξουσιαστές αλλά επί της ουσίας με τα έργα και τις πράξεις τους αποδεικνύονται οι καλύτεροι υποστηρικτές της. 
Τελειώνοντας σας καταθέτω τον προβληματισμό και την ανησυχία μου για τα επερχόμενα από την δήλωση και προειδοποίηση του Προέδρου της Βουλής ότι τάχα τε την Κυριακή κάποιοι  είχαν σχεδιάσει να εισβάλουν στην Βουλή. 
Πιθανόν αυτή η δήλωση να είναι μέρος ενός νέου σχεδίου των σύγχρονων Αριστερών Κατσαπλιάδων για να δημιουργήσουν Πολιτειακή και Κοινωνική ανωμαλία για να παραμείνουν όσο μπορούνε παραπάνω στις καρέκλες της εξουσίας.
Φίλες/οι ας παραμείνουμε ψύχραιμοι και κυρίως έτοιμοι αν χρειαστεί να υπερασπιστούμε την Δημοκρατία και την Χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.