19.11.18

Το Πανεπιστημιακό άσυλο στην υπηρεσία των Μπαχαλάκηδων, των Ναρκέμπορων και των … Λαθρομεταναστών!

Λόγω επαγγέλματος συζητώ συχνά με φοιτητές και φοιτήτριες και αυτά που μου λένε με κάνουν να ντρέπομαι αλλά και να εξοργίζομαι για όλα αυτά που συμβαίνουν στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα. Στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα τα οποία μεταπολιτευτικά από ναούς της γνώσης  έχουν μετατραπεί σε φωλιές κακοποιών και παρακρατικών στοιχείων.
Για μένα όλα ξεκίνησαν από την ...
εισβολή των κομμάτων στους χώρους αυτούς αλλά κυρίως στο λεγόμενο Πανεπιστημιακό Άσυλο στο οποίο ακόμα και σήμερα κάποιοι δίνουν την δική τους ερμηνεία προκειμένου να καλύπτουν τις άνομες πράξεις τους.
Ανέφερα πρωτίστως τα Κόμματα γιατί αυτά έδωσαν το έναυσμα για σκηνές έντασης, παραβατικότητας και διχασμού των φοιτητών στην προσπάθεια τους να επιβληθούν ως πλειοψηφίες αλλά και ως ισχυρές μειοψηφίες για την εξυπηρέτηση των Κομματικών τους συμφερόντων.
Έτσι φτάσαμε στο σήμερα όπου όπως μου λένε φοιτητές της Νομικής, της ΑΣΟΕΕ, του Πολυτεχνείου αλλά και του Αριστοτελείου στην Θεσσαλονίκη τα υπόγεια τους να είναι άβατα για τους απλούς φοιτητές αφού εκεί κατασκευάζονται οι χιλιάδες μολότοφ τις οποίες συχνά πυκνά ρίχνουν οι γνωστοί, άγνωστοι δηλ. οι Παρακρατικοί, οι Μπαχαλάκηδες και τα λοιπά κουκουλοφόρα δίποδα τα οποία καίνε, σπάνε και γενικά βανδαλίζουν την Κρατική αλλά και την ατομική περιουσία όλων όσων έχουν την ατυχία να κατοικούν στους πέριξ εξ αυτών δρόμους.
Αυτοί λοιπόν όλοι οι (μαυροφορεμένοι συνήθως) Αλήτες μετά από αυτές τις παράνομες και επικίνδυνες ενέργειες τρυπώνουν ως ποντικοί στους Πανεπιστημιακούς χώρους κάνοντας χρήση του λεγόμενου … άσυλου. 
Του άσυλου το οποίο λειτουργεί λες και είναι συνοριακή γραμμή μην επιτρέποντας στους αστυνομικούς να μπουν και να συλλάβουν αυτούς τους περίεργους τύπους όπως αυτούς του Συριζαίικου Ρουβίκωνα οι οποίοι είχαν το θράσος να καταλάβουν κάποια αίθουσα της Φιλοσοφικής Αθηνών για να την χρησιμοποιήσουν άκουσον άκουσον ως γραφείο … κοινού!!! 
Εδώ να αναφέρω και αυτό που συμβαίνει στην ΑΣΟΕΕ όπου στην περίβολο και υπό την προστασία κάποιων ομάδων μέσα από τα κάγκελα (για να μην μπορούν να συλληφθούν) οι πλανόδιοι λαθρομετανάστες πουλάνε την πραμάτεια τους την οποία έχουν αποθηκευμένη στις αίθουσες του εν λόγω Πανεπιστημίου το οποίο συν τις άλλοις είναι και άντρο ναρκέμπορων και τοξικομανών. 
Τα τελευταία χρόνια λέγεται από πολλούς επώνυμους και ανώνυμους ότι όλη αυτή η ανοχή της Πολιτείας σε αυτές τις ζοφερές καταστάσεις έχει να κάνει με το ότι οι εκάστοτε κυβερνώντες πολλές φορές εξυπηρετούνται από αυτές είτε για αποπροσανατολισμό είτε και για την διάλυση και τον εκφοβισμό των απλών πολιτών στην συμμετοχή και στις πορείες των μεγάλων απεργιών. 
Προσωπικά πιστεύω ότι τα παραπάνω ισχύουν αλλά έχω και την πεποίθηση ότι υπάρχει και κάτι βαθύτερο και πιο επικίνδυνο το οποίο έχει να κάνει με την σταδιακή υποβάθμιση και απαξίωση των Πανεπιστημιακών σπουδών και κατ’ επέκταση γενικά της Παιδείας μιας και είναι γνωστό ότι ένας αμόρφωτος και χωρίς επίπεδο λαός είναι πιο ευάλωτος και χειραγωγήσιμος. 

Υποσημείωση
Ας αναλογιστούν οι ιθύνοντες ότι όλη αυτή η ανομία δεν είναι προς όφελος τους αφού καταργεί με ότι αυτό συνεπάγεται την έννοια της τάξης και της συντεταγμένης Πολιτείας και επίσης ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να θρηνήσουμε κάποια στιγμή ανθρώπινα θύματα από τις συχνές οδομαχίες ή από μια μεγάλη έκρηξη στα υπόγεια κατασκευής και φύλαξης των χιλιάδων αυτών μολότοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.