6.9.18

Ο Κούλογλου συνεχίζει τις ...κουλές δηλώσεις!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Στέλιος Κούλογλου Ευρωβουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ...
Με την ανεύθυνη στάση που κρατά απέναντι στο εθνικό ζήτημα του Μακεδονικού η αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι υπεύθυνη εάν γίνουν επεισόδια στη ΔΕΘ κατά το συλλαλητήριο που έχει προκηρυχθεί από ακροδεξιούς.

Ο σχολιασμός ...
Ο περίεργος αυτός τύπος δυστυχώς συνεχίζει να μας εκπλήσσει για άλλη μία φορά δυσάρεστα αφού έχει το απύθμενο θράσος και την περίσσια αναίδεια να βγαίνει και να λέει τα παραπάνω.
Θα μου πείτε βέβαια τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από ένα άτομο το οποίο χρησιμοποίησε την δημοσιογραφική του αναγνωρισιμότητα για να εισχωρήσει στο επικερδές πολιτικό παλκοσένικο όπου τα 3,5 τελευταία χρόνια δίνονται πολλαπλές καθημερινές παραστάσεις ανευθυνότητας και ανικανότητας από τους δήθεν Αριστερούς Πλιατσικολόγους. 
Με την συγκεκριμένη "Κουλή" του δήλωση προσπαθεί να φοβίσει, αλλά και να χαρακτηρίσει όλους όσους διαφωνούν με το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας με την επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών με την οποία οι σύγχρονοι Εφιάλτες του κόμματος του άνοιξαν την κεκόπορτα για την αμφισβήτηση και την διεκδίκηση από τους ΣλαβοΑλβανόΓυφτους των Σκοπίων της Ιστορίας, του Πολιτισμού ακόμα και του εδάφους της Μακεδονίας μας!
κ. Κούλογλου με πλάγιο και αισχρό τρόπο χαρακτηρίζεται ακροδεξιούς όσους θα συμμετέχουν στο επερχόμενο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης αλλά επιτρέψτε μου σας παρακαλώ να σας πω ότι δυστυχώς εδώ και καιρό έχετε απολέσει την εκτίμηση και την συμπάθεια του Ελληνικού λαού του οποίου η πλειονότητα σας χαρακτηρίζει ευθαρσώς και χωρίς περιστροφές ως ένα απλό Γραφικό και Γελοίο ... Τύπο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.