17.4.18

Το δόλιο δώρο του ξεπουλήματος της Μακεδονίας και τα νέα ψεύτικα αφηγήματα των Συριζαίων!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η είδηση από τα ΝΕΑ του Σαββάτου 14/4/2018 ...
Δώρο οι συντάξεις αν λυθεί το Σκοπιανό. Έξη μήνες αργότερα η περικοπή τους αν η Αθήνα ψηφίσει το όνομα!

Ο σχολιασμός ...

Οι κυβερνητικοί επαγγελματίες ψευταράδες συζητούν να πάρουν ως δώρο του ξεπουλήματος του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας μας την αναβολή για 6 μήνες της περαιτέρω περικοπή των συντάξεων.
Αδίστακτοι για άλλη μία φορά προκειμένου να μην υποστούν εκλογική πανωλεθρία από την οργή των συνταξιούχων (τους οποίους προφανώς θεωρούν ηλίθιους) πιθανόν να κάνουν εκλογές πριν την εφαρμογή αυτών που έχουν ψηφίσει και υπογράψει. 
Ελπίζω οι Συνταξιούχοι αλλά και όλος ο Ελληνικός λαός όταν έρθει εκείνη η ώρα να θυμηθούν το πως υπέκλεψαν την ψήφο του σε δύο εκλογές και ένα δημοψήφισμα με απίστευτες ψεύτικες υποσχέσεις. 
Υποσχέσεις όπως, καταργούμε τα μνημόνια με ένα νόμο, θα αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό, δεν θα μειώσουμε άλλο τις συντάξεις, θα επαναφέρουμε την 13η σύνταξη θα διατηρήσουμε το αφορολόγητο στις 9000€, δεν θα ξεπουλήσουμε τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και τους  Οργανισμούς Κοινής Ωφέλειας, κανένα σπίτι σε  χέρια τραπεζίτη αλλά  και το δημοψήφισμα του ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ καθώς και την υπόσχεση για το παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβριο του 2015! 
Ψέματα μικρά και μεγάλα που συνεχίζουν να μας αραδιάζουν καθημερινά χωρίς ντροπή και τσίπα με επικεφαλή τον κ. Τσίπρα στο ρόλο του διαχρονικού ... Πινόκιο.
Είμαι πεπεισμένος ότι πέρα από το κόλπο με την καθυστέρηση της περικοπής των συντάξεων τα νέα αφηγήματα των Συριζαίων είναι έτοιμα και έχουν να κάνουν με την δήθεν καθαρή έξοδο από το μνημόνιο τον ερχόμενο Αύγουστο βαφτίζοντας την συνέχεια του με άλλη ονομασία όπως έκαναν με την Τρόικα την οποία ονόμασαν Θεσμούς. 
Επίσης θα μας πουλήσουν μια νέα Αριστερή κάλπικη αντίσταση στους τοκογλύφους τους οποίους υπηρέτησαν μέχρι τώρα ως δουλικά χειριστού είδους όχι στα τέσσερα αλλά στα δεκατέσσερα υποσχόμενοι μας ότι αν τους ψηφίσουμε δεν θα τηρήσουν τα επαίσχυντα νομοθετήματα της φτωχοποίησης μας αλλά και του ξεπουλήματος της πατρίδας μας με τις κατάπτυστες και προδοτικές τους υπογραφές.
Φίλες/οι αυτοί οι τύποι κουβαλάνε πολλά κυβικά θράσους οπότε προσεχώς θα ακούσετε και θα δείτε πολλά όπως οι υποσχέσεις που σας προανέφερα αλλά και υποσχέσεις για διορισμούς αλλά και αθρόες Ελληνοποιήσεις νόμιμες και παράνομες Μεταναστών αλλά κυρίως Λαθροεισβολέων. 
Λαθροεισβολέων οι οποίοι με τις παρούσες συνθήκες σύντομα θα γίνουν η πλειονότητα και οι ψηφοφόροι των κυβερνήσεων αυτής εδώ της Χώρας!
Ας βάλουμε λοιπόν φρένο όσο είναι καιρός σε αυτήν την ζοφερή κατάσταση και προοπτική στέλνοντας όταν έρθει η ώρα στον αγύριστο τους εγχώριους προστάτες και πάτρονες τους δηλ. τους Αριστερούς Εθνομηδενιστές αλλά και όλες τις ύποπτες Μ.Κ.Ο που εδώ και καιρό λειτουργούν εις βάρος του Λαού και της Πατρίδας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.