21.2.17

Στο ίδιο παραμύθι …. ακροατές!


Η δήλωση του υπουργού της Κυβέρνησης κ. Σταθάκη…
Για τις όποιες αλλαγές, όπως η αύξηση των φόρων σε ορισμένες κατηγορίες, θα προβλεφθούν αντισταθμιστικά μέτρα ώστε να προκύπτει μηδενικό δημοσιονομικό άθροισμα!!!

Ο σχολιασμός…

Τελικά οι τύποι είναι απίστευτοι, αφού συνεχώς εφευρίσκουν ορολογίες και λέξεις με απώτερο σκοπό να μπερδέψουν αλλά κυρίως να κοροϊδέψουνε όποιον ακόμα έχει την υπομονή έστω και από περιέργεια να τους ακούει.
Όπως όλοι γνωρίζουμε πριν από λίγες ημέρες με ύφος Λεόντων μας διαβεβαίωναν ότι δεν θα αποδεχτούν καμία προ-νομοθέτηση νέων επώδυνων μέτρων γιατί δεν έχει συμβεί ποτέ άλλοτε σε καμία χώρα και μάλιστα έβαλαν τον συνταγματολόγο Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δηλώνει ότι κάτι τέτοιο είναι αντισυνταγματικό.
Τώρα λοιπόν τα αποδέχονται όλα προκειμένου να γυρίσουν οι θεσμοί για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για την ολοκληρωτική μας εξόντωση.
Οι “Θεσμοί” οι οποίοι είναι τα Συριζαίικα βαφτίσια της γνωστής “Τρόικας” (οι οποίοι αντί να φύγουν όπως μας έλεγαν ολοσχερώς τελικά από τρεις γίνανε τέσσερεις) και προκειμένου να μας πουλήσουν την ψεύτικη Αριστεροσύνη τους πως τάχατε προσβάλετε η εικόνα μας ως κράτος τώρα δεν τους συναντούν  στα υπουργεία όπως παλαιότερα αλλά σε σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων!!!
Πραγματικά είναι δυσνόητο για να μη πω γελοίο να ακούς να σου λένε ότι ναι μεν θα σου τα πάρουμε (σύμφωνα με τις απαιτήσεις των δανειστών) με την μείωση του αφορολόγητου, του μισθού ή της σύνταξης αλλά θα στα ξαναδώσουμε πίσω με άλλα μέτρα … Αντισταθμιστικά!
Να λοιπόν η νέα λέξη που θα μας τσαμπουνάνε στα τηλεοπτικά πάνελ προκειμένου να δικαιολογήσουν την ψήφιση και το ναι σε όλα από τους ίδιους και τα κοινοβουλευτικά τους πρόβατα αλλά και για να ξεγελάσουν για άλλη μία φορά τους αφελείς οι οποίοι ακόμα μπορεί να πιστεύουν ότι όλοι αυτοί οι κατ’ εξακολούθηση ψεύτες δικαιούνται να λέγονται ... Αριστεροί!
Για μένα είναι βέβαιο ότι πήραν με σχέδιο και προσωρινά την εξουσία προκειμένου περάσουν και να υλοποιήσουν αντιλαϊκά μέτρα τα οποία καμιά Δεξιά κυβέρνηση δεν θα μπορούσε ούτε καν να συζητήσει.(όχι πως δεν θα το ήθελε).
Για να μη πιστεύετε λοιπόν το νέο παραμύθι των δήθεν Αντισταθμιστικών μέτρων σας υπενθυμίζω τον Σεπτέμβριο του 2015 όπου αφού είχαν υπογράψει το 3ο μνημόνιο (χωρίς να σκίσουν, αλλά για να υλοποιήσουν και τα δύο προηγούμενα) μας κορόιδεψαν υποσχόμενοι ότι θα ξεκινήσουν (για ανακούφιση μας από την σκληρότητα των τότε μέτρων) το λεγόμενο ... Παράλληλο Πρόγραμμα.
Μάλλον οι άνθρωποι αυτοί ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν αφού δεν βλέπουν ούτε ακούν το τι συμβαίνει γύρω τους (Π.χ ότι μόνο τον Ιανουάριο χάθηκαν 30.000 θέσεις εργασίας) και συνεχίζουν ακάθεκτοι να μας πουλάν φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες προκειμένου να παραμείνουν όσο το δυνατό περισσότερο στις Υπουργικές και Βουλευτικές καρέκλες τους.
Φυσικά μεγάλη ευθύνη για όλα αυτά έχει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος θα κληθεί συντόμως να υπογράψει δεσμεύσεις τις οποίες όπως σας προείπα θεωρεί αντισυνταγματικές. Δεσμεύσεις της Αριστερής Παρένθεσης τις οποίες μετά ο κ. Μητσοτάκης (ο καημένος ... με βαριά καρδιά ….) θα …. είναι αναγκασμένος να υλοποιήσει!!!
Τελικά το δούλεμα …. πάει Σύννεφο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.