13.10.16

Περιφερόμενα Κομματικά Κ(α)λόπαιδα σε διατεταγμένη υπηρεσία!


Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς είδαμε σε πολλές περιοχές της πατρίδας μας να αντιδρούν κάποιοι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων για την πρόθεση των κυβερνόντων να δημιουργήσουν απογευματινές τάξεις υποδοχής στα σχολεία τους για τα λίγα προσφυγόπουλα και τα πολλά …
λαθρομεταναστόπουλα!

Για να προλάβω κάποιους “ταμπελοποιούς” επισημαίνω ότι κάνω αυτό το λεκτικό αλλά ουσιαστικό διαχωρισμό για να υπενθυμίσω σε όλους σας τα επίσημα στοιχεία διαφόρων φορέων τα οποία ομιλούν για ποσοστά 15% με 20% πραγματικών προσφύγων και 80% με 85% λαθροεισβολέων από … 77 χώρες τις υφηλίου!!!

Χώρες εκ των οποίων είναι μετρημένες στην παλάμη ενός χεριού αυτές οι οποίες βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση και μπορούν αυτοί που προσέρχονται από αυτές (σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο) να χαρακτηριστούν πραγματικοί πρόσφυγες!
Φυσικά ως χώρα ξέφραγου αμπελιού με την παρότρυνση της περιβόητης κ. Τασίας που τους προσκαλούσε να έρθουν να “απολαύσουν τον ήλιο μας” αλλά και τις ευχαριστίες που μας επέλεξαν ως χώρα (για την εισβολή τους) του νυν προέδρου 
της Δημοκρατίας φτάσαμε στην σημερινή οικτρή κατάσταση όπου η Πατρίδα μας τείνει να μετατραπεί εκτός από Αποικία χρέους των Γερμανών και σε μια Μουσουλμανική επαρχία της εγγύς Ανατολής!
Όλα αυτά δεν γίνονται τυχαία αλλά εξυπηρετούν βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς κάποιων έξωθεν αλλά και εγχώριων κέντρων τα οποία σε αγαστή συνεργασία με το τωρινό πολιτικό προσωπικό προσπαθούν να τους υλοποιήσουν.
Ανέφερα την λέξη συνεργασία και είμαι απολύτως βέβαιος για αυτήν γιατί πέρα από τις παλαιότερες προσκλήσεις, την ανοχή και την τωρινή έλλειψη στρατηγικής για το τι μέλλει γενέσθαι για την διαφύλαξη της Πολιτιστικής μας Ταυτότητας και της Κρατικής μας Οντότητας, παρατηρούμε την συστηματική στοχοποίηση όσων αντιδρούν ή έστω ορθώνουν κάποιο λόγο προβληματισμού.
Προσωπικά θεωρώ σωστές τις ενστάσεις και τις αντιδράσεις των γονέων και διαφόρων φορέων για το θέμα αυτό και το σίγουρο είναι ότι δεν είναι ρατσιστές και ακροδεξιοί (όπως προσπαθούν να τους παρουσιάσουν κάποια βοθροκάναλα και κάποιοι "όψιμοι" ανθρωπιστές) αλλά είναι γονείς που πραγματικά νοιάζονται και ανησυχούν αφού ακόμη και δημόσιοι φορείς μας λένε ότι υπάρχουν σοβαρά θέματα πρόληψης και υγείας των οικογενειών αλλά και των παιδιών αυτών. 
Προβλήματα τα οποία κουβαλούν από τις υποβαθμισμένες ιατρικά πατρίδες τους αλλά και τις τωρινές σε πολλές των περιπτώσεων άθλιες συνθήκες διαβίωσης τους στην χώρα μας!
Η λύση για μένα θα ήταν να δημιουργηθούν προσωρινές τάξεις (για 1 με 2 χρόνια) σε άλλους χώρους μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις αλλά και ενδεχόμενες θεραπείες όπου χρειάζονται καθώς επίσης να ξεκαθαριστεί και ποιοι πραγματικά (σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες) δικαιούνται να παραμείνουν νόμιμα αν το επιθυμούν ακόμα και για πάντα στην χώρα μας.
Όσο για τα "δήθεν" αλληλέγγυα περιφερόμενα κ(α)λόπαιδα τα οποία τις περισσότερες φορές είναι άσχετα και άγνωστα στις περιοχές που εμφανίζονται και δημιουργούν έκρυθμες καταστάσεις καλό θα είναι να παραμείνουν στα κομματικά τους υπόγεια για να συνεχίσουν να προβοκάρουν στο διαδίκτυο (χωρίς να κινδυνεύουν να φάνε και ξύλο) ότι αντίθετο γράφεται και λέγεται για την κυβέρνηση τους και όχι να στοχοποιούν πρόσωπα και καταστάσεις που αντιδρούν στις “ύποπτες” επιλογές της!

Υποσημείωση
Αν οι εν λόγω νεαροί θέλουν να είναι πραγματικοί και όχι “Γιαλαντζί Αλληλέγγυοι" ας απαιτήσουν από τους κομματικούς καθοδηγητές και υψηλά ιστάμενους τους να στείλουν και τα δικά τους παιδιά σε σχολεία που θα φοιτήσουν νόμιμα προσφυγόπουλα και παράνομα λαθρομεταναστόπουλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.