19.5.14

Τα ορφανά ... βρήκαν τους γονείς τους!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

Την Κυριακή το βράδυ στην ροή των αποτελεσμάτων στις τηλεοπτικές οθόνες πολλοί υποψήφιοι δεν είχαν κομματική ταυτότητα αφού είχαν δηλώσει προεκλογικά ακομμάτιστοι ή ανένταχτοι. Αυτό το ...
έκαναν κατά το πλείστον όσοι άνηκαν στα κόμματα του μνημονίου δηλ. απαρνήθηκαν (για λίγο) την κομματική τους ταυτότητα και μάλιστα κάποιοι δήλωσαν και αντιμνημονιακοί προκειμένου να μην εισπράξουν στην κάλπη την οργή του κόσμου για τις κυβερνητικές καταστροφικές επιλογές. 
Αφού λοιπόν ξεγέλασαν τους ψηφοφόρους του εκ των υστέρων ένας ένας αρχίζουν και υιοθετούνται από την συγκυβέρνηση η οποία αθροίζει τσ ποσοστά τους στον κομματικό κορβανά για να δείξει ότι οι πολίτες επικροτούν την πολιτική τους. 
Τρανταχτό παράδειγμα είναι οι περιπτώσεις των κ. Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής και του κ. Καμίνη στο Δήμο της Αθήνας οι οποίοι μάλιστα είχαν λευκό σηματάκι στις τηλεοπτικές καρτέλες και τώρα ο κ. Βενιζέλος χρησιμοποιεί τα ποσοστά τους για να ποτίσει την Ελιά του ενώ η Ν.Δ δηλώνει ανοικτά ότι θα τους στηρίξει προκειμένου να κερδίσουν την κ. Δούρου και τον κ. Σακελλαρίδη! 
Όπως προείπα αυτό όλο το σκηνικό ήταν προμελετημένο από τους υποψηφίους και τα κόμματα τους και για αυτό θα πρέπει την ερχόμενη Κυριακή να τους τιμωρήσουμε για να καταλάβουν ότι δεν είμαστε χαχόλοι και αμνήμονες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.