12.6.13

Χούντα είναι και δεν θα φύγει αν δεν … ξεσηκωθούμε!


Πραγματικά δεν εκπλήσσομαι  …. για τα τελευταία γεγονότα και τις αποφάσεις της κοινοβουλευτικής δικτατορίας που εδώ και τρία χρόνια μας καταδυναστεύει και μας οδηγεί μετά την εξαθλίωση στον σίγουρο αφανισμό μας σαν έθνος.

Αυτός ο ανεκδιήγητος Μεσσήνιος “κωλοτουμπας” έχει το θράσος και λέει πως έχει την λαϊκή εντολή για να κάνει ότι κάνει δηλ. να ξεπουλάει την γη και τα όνειρα μας.
Βέβαια ο σύγχρονος “Πινόκιο” δεν λέει πως πήρε αυτή την εντολή με ψέματα και δόλιες υποσχέσεις όπως είχε κάνει νωρίτερα και το άλλο “φρούτο” και παλαιός συμμαθητής του στις Αμερικάνικες σχολές των μελλοντικών ηγετών ο περίφημος …. Γ.Α.Π.
Όλοι γνωρίζουμε πως η ΕΡΤ ήταν το παραμάγαζο της εκάστοτε εξουσίας η οποία βόλευε τους υποτελείς μεγαλόσχημους δημοσιογράφους της και φυσικά δεν μας νοιάζει για αυτούς γιατί σίγουρα οι μεγαλοκαναλάρχες θα τους επαναπροσλάβουν  για τα “Μάτια της Έλλης”. Όμως πρέπει να μας προβληματίζει ο απολυταρχικός τρόπος που γίνεται αυτή η κατάργηση όπου θα μείνουν άνεργοι απλοί εργαζόμενοι και επ’ ευκαιρία αυτού του γεγονότος να θυμηθούμε και τους χιλιάδες άλλους εργαζόμενους που έχασαν τις δουλειές τους λόγω των άθλιων κυβερνητικών επιλογών και οδηγήθηκαν στην ανεργία με συνοπτικές διαδικασίες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!
Κυρίες και κύριοι μην έχετε πλέον ψευδαισθήσεις πως όλα αυτά τα πολιτικά “ξόανα” με τις αριστερές και σοσιαλιστικές πατερίτσες είναι υποχείρια και υπαλληλίσκοι β’ κατηγορίας κάτω ακόμα και από τους υπαλλήλους της περίφημης Τρόικας στους οποίους λογοδοτούν κάθε λίγο και λιγάκι.
Οι άνθρωποι αυτοί είναι πλέον επικίνδυνοι και η θέση που τους αρμόζει δεν είναι να μας κυβερνούν αλλά να καταγραφούν στην συνείδηση όλων μας ως οι σύγχρονοι “Εφιάλτες” του λαού και της χώρας μας.
Πρέπει εδώ και τώρα να πάψουμε να περιμένουμε το “μάνα εξ ουρανού” για την σωτηρία μας και να αποφασίσουμε να ξεσηκωθούμε και να στείλουμε όλα αυτά τα ξεπουλημένα “υποκείμενα” στον αγύριστο …. για πάντα!

Υποσημείωση
Να επισημάνω ότι η απεργία των δημοσιογράφων των ιδιωτικών καναλιών είναι άνευ σημασίας γιατί ο κόσμος δεν ενημερώνεται για τις ραγδαίες εξελίξεις και στην ουσία εξυπηρετεί τους μεγαλοκαναλαρχοεργολάβους οι οποίοι βάζουν για άλλη μια φορά πλάτη στους ΣαμαροΒενιζοΚουβέληδες αφού αυτοί θα αναλάβουν “επί χρήμασι”  τα κομμάτια και το ρόλο της μέχρι τώρα κρατικής ΕΡΤ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.