22.8.12

Απάντηση στην διαβούλευση του υπουργείου εσωτερικών για τον έλεγχο των blogs (23/10/2010 )

  • Σχόλιο του χρήστη 'Γιάννης Πρεβενιός' | 23 Οκτωβρίου 2010, 00:44
    Φαντάζομαι ότι την διαβούλευση αυτή είχε κατά νου ο κ. Καρατζαφέρης όταν ζήτησε στην Βουλή να αρθεί η ανωνυμία στα blogs για να προστατευτούν οι “τίμιοι” πολιτικοί από τους ανώνυμους “ρουφιάνους”.Στην επιχειρηματολογία του όμως υπήρχε μια μεγάλη αντίφαση δηλ. ότι σε περιπτώσεις που κάποιοι θιγόμενοι “τίμιοι” πήγαν στην δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος (που προΐσταστε ο κ. Σφακιανάκης) η εν λόγω η υπηρεσία απάντησε ότι οι “κακόβουλες συκοφαντίες” δεν συνιστούσαν κακουργηματικές πράξεις που θα μπορούσαν να άρουν την ανωνυμία των blogers. Άρα κύριοι της κυβέρνησης νόμοι υπάρχουν και μπορούν να εφαρμοστούν όταν υπάρχει λόγος αλλά εσείς και όλο το σύστημα που υπηρετείτε θέλετε τον απόλυτο έλεγχο και την φίμωση του διαδικτύου μια και οι σκεπτόμενοι πολίτες γύρισαν την πλάτη στα κανάλια που όλα αυτά τα χρόνια μας ενημέρωναν με πλουραλισμό και αντικειμενικότητα!.... στα κανάλια που πολλοί από εσάς χρησιμοποιείτε σαν προπαγανδιστικό βήμα της προσωπικής σας ανέλκυσης! Μας κοροϊδεύετε λοιπόν ασύστολα και ψάχνετε να βρείτε και να δικάσετε τους απλούς ανώνυμους πολίτες που στο κάτω κάτω δεν αποφασίζουν για τίποτα και ξεχνάτε τους επώνυμους κλέφτες και ψεύτες που όχι μόνο αποφασίζουν αλλά ξεπουλάνε και υποθηκεύουν την ζωή και το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας και ίσως και των εγγονιών μας!!!Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να μην ζητάτε την προστασία των πολιτικών από τους ανώνυμους όπως λέτε ρουφιάνους αλλά να ζητήσετε και να κάνετε πράξη την προστασία των πολιτών που υποτίθεται ότι υπηρετείτε από τους επώνυμους ψεύτες και κλέφτες Πολιτικούς!!!

  • Υποσημείωση:
    Την περίοδο αυτή θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα στην χώρα μας που θα πρέπει να ασχοληθείτε και όχι τα blogs και οι bloggers!!!!
http://pesotithesgr.blogspot.com/2010/12/blogs.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.