7.5.12

Ο λαός τιμώρησε τους προδότες και τους εκβιαστές!


Ο πρώτος “γύρος” των εκλογών της 6ης Μαΐου έληξε με νικητή τον λαό στα .... σημεία!
Σίγουρα όμως απομένει ακόμα πολύς δρόμος για να ξεφορτωθούμε για πάντα αυτούς όλους τους ψευτοκλεφταράδες που μας κορόιδεψαν και μας λοιδόρησαν πολλές φορές τα τελευταία χρόνια!
Προσωπικά θεωρώ “Σοφό” το αποτέλεσμα μια και εκτός από την καταδίκη του δικομματισμού, εξαφάνισε και αρκετούς από τους πρωτοκλασάτους “ξερόλες” του, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα περιφερόταν στα κανάλια των αφεντάδων τους προσπαθώντας με περισπούδαστες ακαταλαβίστικες αναλύσεις και υποσχέσεις να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου και από θήτες … να τους ορίσουμε ξανά … σωτήρες μας.
Στο καλό υπερ-φλύαροι "Καραγκιόζηδες" και ελπίζω σε πολλούς από εσάς πέρα από τις πολιτικές ευθύνες να σας αποδοθούν σύντομα και ποινικές, για να πληρώσετε τα ανομήματα σας!
Αναλύοντας τα ποσοστά πέρα από την πανωλεθρία του ΠΑΣΟΚ της Ν.Δ (και των λοιπών συγγενών ΛΑ.Ο.Σ και ΔΗΣΥ) διακρίνουμε ότι ο Ελληνικός λαός (και κυρίως η νεολαία) αρχίζει να εμπιστεύεται άλλες δυνάμεις για να τον οδηγήσουν μακριά από το βούρκο και την λάσπη που τον έριξαν οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες των τελευταίων 30 χρόνων!
Σίγουρα ο δρόμος θα είναι δύσκολος μια και τα λαμόγια έχουν διαβρώσει πρόσωπα και συνειδήσεις αλλά ευελπιστώ ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα ξεχωρίσει η "φύρα από το στάρι" αλλάζοντας το πολιτικό και όχι μόνο σκηνικό της χώρας μας.
Ήδη διαπιστώσαμε (πριν αλλά και μετά από τις εκλογές ) πως συνεχίζεται η μόνιμη “ακαμψία” του ΚΚΕ να ξεφύγει όπως απαιτούν οι καιροί από τις τακτικές και τις μεθόδους της παλαιοκομματικής ηγετικής του ομάδας.
Επίσης τώρα όλοι εκφράζουν την έκπληξη και τον αποτροπιασμό τους για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο αναθεματίζοντας αυτούς που την ψήφισαν και όχι αυτούς που της επέτρεψαν με την ανεπάρκεια και τις παραλήψεις τους να ανδρωθεί και να βρει έδαφος σε πολλούς εξοργισμένους αλλά και  σε  "αφελής" συμπολίτες μας!
Φίλες/οι η γενιά μας αποδείχτηκε “μικρή” και “ανίκανη” να προβλέψει και να αξιολογήσει πρόσωπα και καταστάσεις αλλά ήρθε η ώρα το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών να γίνει η αφετηρία μίας νέας εποχής στην οποία θα κυριαρχήσουν άλλα πρόσωπα, άλλες ιδέες και άλλα ήθη τα οποία θα μας δώσουν το δικαίωμα να ελπίσουμε σε καλύτερες μέρες για εμάς, αλλά το κυριότερο σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.