17.11.10

Ξένοι ... στον τόπο μας!

Δηλώνω εξ αρχής ότι δεν είμαι θρησκόληπτος αλλά και ούτε ενάντια στην ανάγκη του κάθε ανθρώπου να εκφράσει την πίστη του αλλά...
θεωρώ αδιανόητο αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με τις συγκεντρώσεις των χιλιάδων μουσουλμάνων για προσευχή στα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας.

Τα ερωτήματα πολλά και ζητούν άμεσες απαντήσεις.
1ον Γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα και πως κάλυπταν αυτήν τους την ανάγκη και 2ον ποιος ενημερώνεται και ποιος δίνει τέλος πάντων την άδεια για αυτές τις συναθροίσεις;

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι μπαίνουμε πλέον σε φάση τετελεσμένων ενεργειών που έχουν να κάνουν με την αλλοίωση της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό όπου τα αρχαιοελληνικά σύμβολα και η Ελληνική γραμματεία (που καθιστούσαν την Ελλάδα λίκνο του Ευρωπαϊκού πολιτισμού) θα αντικατασταθούν με τις μουσουλμανικές κουρελούδες, το φανατισμό και ενδεχόμενος αργότερα και με την τυφλή τρομοκρατία!!!

Θεωρώ επίσης ότι πέρα από τα μέχρι τώρα αρνητικά αποτελέσματα αυτής της χωρίς μέτρο λαθραίας εισροής τόσων ανθρώπων που έχει να κάνει με την αύξηση της εγκληματικότητας, της ανεργίας και της γκετοποίησης πολλών περιοχών της Αθήνας, με αυτές τις εικόνες θα πληγωθεί και η βαριά βιομηχανία μας δηλ. ο τουρισμός!

Σίγουρα στο παιχνίδι αυτό εμπλέκεται η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση αλλά και τα φερέφωνα τους μια και η προπαγάνδα τους αναλώνεται στα δικαιώματα των αλλοδαπών και όχι στην διερεύνηση για τον ακριβή αριθμό τους, καθώς και για την νομιμότητα παραμονής στην χώρα μας των περισσότερων εξ αυτών!!!
Αυτή την νομιμότητα που οι συμπατριώτες μας μετανάστες είχαν σε όλες τις χώρες του κόσμου που πήγαν!!

Δεν θέλω να είμαι μάντης κακών εξελίξεων αλλά δεν φαίνεται να είναι μακριά η μέρα που θα είμαστε εμείς οι ξένοι στον τόπο μας μια και όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό ωθούν την νεολαία μας (εκτός από την αποχή και την αδιαφορία για τα πολιτικά δρώμενα) στην ξενιτιά προς αναζήτηση καλύτερης τύχης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.