14.9.20

Οι "δεξιότητες" που λαμβάνουν τα τελευταία χρόνια οι φαντάροι μας!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός


Δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Κυριακού Μητσοτάκη

...Το δυναμικό των ενόπλων δυνάμεων ανανεώνεται με την πρόσληψη 15.000 ανδρών και γυναικών σε ορίζοντα 5ετίας. Ταυτόχρονα, επαναξιολογείται όλο το πλαίσιο της στρατιωτικής θητείας και της εκπαίδευσης, ώστε οι νέοι μας να αποκτούν δωρεάν πιστοποιημένες δεξιότητες. Με άλλα λόγια, επαγγελματικά εφόδια για την πολιτική τους ζωή όσο θα υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία.

Ο σχολιασμός...

Πραγματικά αυτό το απόσπασμα από τις προχθεσινές δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, γιατί επί τέλους ο πρωθυπουργός κατάλαβε ότι η θητεία των νέων της πατρίδας μας στο στρατό δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι ένας χαμένος και άχρηστος χρόνος.

Σε παλαιότερο μου άρθρο είχα αναφέρει ότι στην στρατιωτική θητεία οι φαντάροι μας, πέρα από την απαραίτητη στρατιωτική εκπαίδευση, καλό θα ήταν να λαμβάνουν μαθήματα πρώτων βοηθειών, αλλά και μαθήματα ουσιαστικής παροχής βοήθειας σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών. 

Εξ αφορμής λοιπόν αυτής της δήλωσης του πρωθυπουργού, αν θέλαμε να αξιολογήσουμε τις δεξιότητες που λαμβάνουν τα τελευταία χρόνια οι φαντάροι μας, σίγουρα αυτές έχουν σχέση με τα ....τουριστικά επαγγέλματα!

Ναι φίλες/οι με τα τουριστικά επαγγέλματα μιας και τους έχουν καταντήσει μάγειρες, σερβιτόρους, και γενικά υπηρέτες των νόμιμων αλλά κυρίως των παράνομων εισβολέων που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας. 

Θα μου πείτε αφού υπάρχει επιτακτική ανάγκη, ποιοι θα πρέπει να κάνουν αυτές τις δουλειές?                                      Η προσωπική μου γνώμη είναι επ' ουδενί όχι, ο Ελληνικός στρατός, αλλά οι επικεφαλείς και τα μέλη αυτών των περίφημων φιλανθρωπικών ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται με μεγάλα χρηματικά ποσά για αυτόν το σκοπό, καθώς και οι ίδιοι οι ωφελούμενοι δηλ. οι μετανάστες αφού οι περισσότεροι εξ αυτών, όλη την ημέρα όπως είχε πει και η κυρά Τασία "λιάζονται" στον ήλιο, εισπράττουν "τζάμπα χρήμα", και απλά όλο απαιτούν και περισσότερα, χωρίς να προσφέρουν τίποτα στον εαυτό τους, στους γύρω τους, αλλά και στον χώρο που ζούνε!

Νισάφι πια! Βάλτε εδώ και τώρα ένα τέλος σε αυτήν την αθλιότητα, και τον εξευτελισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας. Τα στρατευμένα παιδιά μας, είναι για την φύλαξη και την υπεράσπιση της πατρίδας μας, και όχι για την εξυπηρέτηση όλων αυτών που μας στέλνει, κυρίως ο Ερντογάν για την βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη εξυπηρέτηση των γεωπολιτικών και επεκτατικών του σχεδίων!

Υποσημείωση

Όσο για την δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι η πρόσφατη πυρπόληση της Μόριας, έγινε από "υπερδραστήριους" μετανάστες για να μην επαναλάβω αυτό που λένε όλοι οι Έλληνες δηλ. ότι λέει μ@@@@@@ς, θα του πω κομψά ότι η θέση και το αξίωμα του, απαιτούν σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κυρίως σωστή αξιολόγηση των γεγονότων και κυρίως των προθέσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.