14.7.20

Νέα δόλια κόλπα, Κοινωνικής Πολιτικής!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η είδηση ... 
Την υπουργική απόφαση με την οποία προσδιορίζονται οι πληττόμενες επιχειρήσεις, για τις οποίες θα ισχύσει η μείωση ενοικίου 40% και για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, υπέγραψε ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Ο σχολιασμός ...


Η κυβέρνηση της ΝΔ ασχημονεί ασύστολα εις βάρος της λογικής και της νοημοσύνης μας, πουλώντας παραμύθι για δήθεν κοινωνική πολιτική. 
Αυτή η μείωση που επιβάλλει στα ενοίκια, στην ουσία αντιστοιχεί με μία μορφή επίταξης ή απαλλοτρίωσης της περιουσίας των ιδιοκτητών, οι οποίοι βλέπουν το προβλεπόμενο με χαρτιά και συμβόλαια εισόδημα τους, να ελαχιστοποιείται από υπουργικές αποφάσεις και νόμους, που θυμίζουν στρατιωτικά διατάγματα άλλων εποχών.
Βέβαια για να χρυσώσουν το χάπι αυτοί οι ασχετοφωστήρες του Υπουργείου Οικονομικών, μιλούν για δήθεν μειώσεις της φορολογίας τους, οι οποίες είναι ελάχιστες, σε σχέση με τα απολεσθέντα εισοδήματα τους.
Με πιο απλά λόγια η κυβέρνηση, επεμβαίνει σε δύο συμβαλλόμενα μέρη και κλέβει το ένα, για να το δώσει στο άλλο λέγοντας του, -να ορίστε, εγώ νοιάζομαι για σένα, και σε βοηθώ- 
Νοσηροί και κουτοπόνηροι εγκέφαλοι, θεωρούν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους, οι οποίοι καταπίνουν αμάσητες όλες τις δόλιες μεθοδεύσεις τους.
Φυσικά οι πληττόμενες επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες πρέπει να βοηθηθούν, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με άλλο τρόπο π.χ ας τις απαλλάξει για ένα μεγάλο διάστημα, από την υποχρέωση καταβολής των ληστρικών φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών, που τους έχουν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια.
Φίλες/οι τελικά και ο κ. Μητσοτάκης, με τα μέχρι τώρα έργα του, αποδεικνύεται ότι είναι μια πιστή συνέχεια του προηγούμενου, δηλ. με λίγα λόγια είναι και αυτός ένα (Μερκε)λόπαιδο" που υλοποιεί κατά γράμμα, τις προσταγές της ... Μαμάς Γερμανίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.