28.3.19

Εδώ μπορούν να ομιλούν χωρίς να τους γιουχάρουν!


Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο



Η δήλωση ... Υπάρχει ένας καινούργιος νόμος που τον ψηφίσαμε τώρα, το 2019, που λέει ότι όποιος είναι επτά χρόνια στην Ελλάδα και έχει ένα χαρτί, οποιοδήποτε χαρτί, ακόμα και μια επιστολή, ένα γράμμα που έχει στείλει πίσω, παίρνει αλλα τρία χρόνια για να τακτοποιήσει τα χαρτιά του - Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα» είπε στους Πακιστανούς ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Βίτσας.

Ο σχολιασμός ... 

Επιτέλους οι Συριζαίοι τα κατάφεραν και γέμισαν ένα αμφιθέατρο με κόσμο ο οποίος είχε παλμό και ενθουσιασμό! 
Βέβαια η ομιλία ήταν προβληματική λόγω του ότι ο κ. Βίτσας δεν έχει μάθει ακόμη Πακιστανικά και χρειαζόταν διερμηνέας για να μεταφράσει τις υποσχέσεις και τις παροχές στους λογής λογής αλαλάζοντες δηλ. σε νόμιμους και παράνομους μετανάστες και λαθρομετανάστες τους οποίους προετοιμάζουν για το μιξάρισμα και την τελική αντικατάσταση του Ελληνικού λαού. 
Ο Συριζαίικος συρφετός δεν έχει να πει και να υποσχεθεί τίποτα στους άνεργους, στους εξαθλιωμένους και στους προδομένους Έλληνες τους οποίους με θράσος και περίσσια χυδαιότητα συχνά πυκνά κατηγορεί ως Φασίστες, Περιθωριακούς κ.α όταν τολμήσουν να ορθώσουν φωνή διαμαρτυρίας. 
Τα ξεπουλητάρια της Πατρίδας μας στον επιθανάτιο ρόγχο του πολιτικού τους θανάτου κάνουν την ύστατη προσπάθεια να έχουν θέση και λόγο στο εγγύς μέλλον στα πολιτικά πράγματα προκειμένου να διασώσουν τα τομάρια τους και κυρίως να αποφύγουν τις βαρύτατες ευθύνες των κυβερνητικών πεπραγμένων τους! 
Φίλες/φίλοι οι τύποι αυτοί αποδεδειγμένα πλέον είναι Ανθέλληνες, Άθρησκοι και φυσικά αδίστακτοι οπότε θα πρέπει να μη παρασυρθούμε για άλλη μία φορά από τις ψεύτικες υποσχέσεις και τα δόλια διλήμματα που θα μας πλασάρουν αλλά να τους στείλουμε μια και καλή στον αγύριστο για πάντα.

Υποσημείωση 
Οι κύριοι της Μείζονος αλλά και της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης μήπως πρέπει όσο είναι καιρός να ξυπνήσουν από το βαθύ τους λήθαργο για να ελέγξουν τι γίνεται με τις αθρόες Ελληνοποιήσεις, με τις στημένες δημοσκοπήσεις, με την κυοφορούμενη δημιουργία νέων εκλογικών τμημάτων τα οποία δεν θα μπορούν όπως λέγεται να καλύψουν οι δικηγόροι ως εκλογικοί αντιπρόσωποι αλλά και τις μυστικές διαπραγματεύσεις που κάνουν οι σύγχρονοι Εφιάλτες του Ελληνισμού με τους γύρω εχθρικούς γείτονες μας;

1 σχόλιο:

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.