1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!
Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

29.4.18

Κι αν λίγο κακαρίζουν σε όλα ... "Ναι" ... ψηφίζουν!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Φαντάζομαι πως όλοι ακούσατε ότι στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αρκετοί βουλευτές εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού που έχουν να κάνουν με την δήθεν καθαρή  Αυγουστιάτικη έξοδο μας από τα μνημόνια.
Μάλιστα όπως λένε αρκετές "κατευθυνόμενες γλώσσες" ...
πολλοί εξ αυτών ως "όψιμοι αντάρτες" (του γνωστού μέρους του σώματος που κάθεται φαρδιά πλατιά στις καρέκλες) ζήτησαν να μην ισχύσουν πριν από τις επερχόμενες εκλογές τα όσα οι ίδιοι ψήφισαν προ καιρού δηλ. τις νέες περικοπές των συντάξεων αλλά και την μείωση του αφορολόγητου.
Με απλά λόγια αυτοί οι "Πανάθλιοι Τύποι" συμμετέχουν για πολλοστή φορά στην γνωστή παράσταση του ΣΥΡΙΖΑ παίζοντας εξαιρετικά το ρόλο τους με απώτερο φυσικά σκοπό να μας υπνωτίσουν σαν τα φίδια μετριάζοντας ή εξαλείφοντας τις αντιδράσεις μας και στο τέλος να μας "δαγκώσουν" για άλλη μία φορά την ώρα της ... σχετικής ψηφοφορίας!
Το σίγουρο πλέον είναι ότι στο συγκεκριμένο Κόμμα (για την διατήρηση της εξουσίας και των προνομίων της) υπάρχουν πολλοί "Λαγοί" (οι οποίοι τις κατάλληλες στιγμές αναλαμβάνουν συγκεκριμένες αποστολές αποπροσανατολισμού) αλλά και πολλές πολλές "Κότες" οι οποίες (όταν το απαιτούν οι περιστάσεις και ο ψευτοκόκορας αρχηγός τους) κακαρίζουν με περίσσια βοή μέσα στο Κομματικό τους κοτέτσι για λόγους εντυπώσεων και όχι ουσίας!  
Κακαρίζουν, κακαρίζουν, κακαρίζουν!... αλλά στο τέλος την ώρα της ψηφοφορίας στην Βουλή κάνουν ήσυχα ήσυχα ... το αυγουλάκι τους!
Το αυγουλάκι τους που στο τσόφλι πάνω γράφει το γνωστό ... "Ναι σε όλα"!
Άι να χαθείτε ... Υποκριτές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.