13.5.14

Ο κύριος "Τίποτα" έγινε και ... Σεξιστής!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Θ. Πάγκαλος για την Ρένα Δούρου... 
«Παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας, κολλώντας παντού αφίσες με τη «βρομερή της φάτσα. Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα». 
Για τον κ. Μανώλη Γλέζο ανέφερε: 
«Δε μπορεί τον άλλον που είναι »νούμερο», που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου». 

Ο σχολιασμός…

Συνήθως αποφεύγω τους χαρακτηρισμούς αλλά αυτό το όρθιο “Πράγμα” εδώ και καιρό έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Για πολλούς είναι πλέον ολοφάνερο ότι ο παχυδερμισμός που το χαρακτηρίζει “γενικώς” πρέπει να έχει προσβάλει και την νοητική του κατάσταση και για αυτό πετάει ότι μ@λ@κ@α του κατέβει λες και συναγωνίζεται τον ίδιο του τον εαυτό για να είναι κάθε φορά πιο χυδαίος από την προηγούμενη. 
Συγχωρήστε με για το λεξιλόγιο και τις εκφράσεις μου αλλά νιώθω μεγάλη οργή μια και αυτός ο "κύριος" ήταν παρόν και σε καίριες θέσεις σε όλες σχεδόν τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης και αντί να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν για την σημερινή κατάντια της χώρας μας και να το βουλώσει έχει το θράσος και προκαλεί βρίζοντας και λοιδορώντας πρόσωπα αλλά και ολόκληρο τον Ελληνικό λαό. 
Εγγονέ του "Δικτάτορα" κλείσε επιτέλους το βρομόστομα σου και σεβάσου το ότι ο Μανώλης Γλέζος πέρα από την δική του ηρωική πορεία κουβαλάει και στην μνήμη του ένα σκοτωμένο αδερφό το Νίκο από τα Γερμανικά γουρούνια των Ες Ες το Μάη του 1944. 
Εσύ κ. Τιμητή των πάντων πέρα από την γνωστή κατάπτυστη φράση σου πως «τα φάγαμε όλοι μαζί» τι έχεις προσφέρει στον Ελληνικό λαό που σε ταΐζει τόσα χρόνια ως βουλευτή και υπουργό; Τίποτα!... τώρα μάλιστα στα γεράματα σου μας έγινες και Σεξιστής και επιτίθεσαι με πρόστυχα υπονοούμενα σε μία γυναίκα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι …κόρη σου! …Ντροπή σου!!! 

2 σχόλια:

  1. Baloo

    Απο φωτογραφίες γυναικών με μπικίνι χορτάσαμε.
    Ας βγεί μια φωτογραφία ο Πάγκαλος με στρίγκ να γελάσει λίγο το χειλάκι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Baloo

    Προτείνω στον πολιτικό (και όχι μόνο) ογκόλιθο να μας δείξει μια φωτογραφία του με στρίγκ μπάς και γελάσει λίγο το χείλι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.