1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

3.5.14

Δώστε του ... αυτό που του αξίζει!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

Η είδηση …. 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγγελος Βενιζέλος στέλνει μήνυμα ότι η κυβερνητική σταθερότητα περνάει από τη στήριξη του συνδυασμού της Ελιάς στις ευρωεκλογές του Μαίου, προσθέτοντας ότι «οτιδήποτε θέτει σε αμφισβήτηση ή αμφιβολία αυτές τις ισορροπίες λειτουργεί βλαπτικά για τη χώρα». 

Ο σχολιασμός … 

Όπως μου έλεγε ένας φίλος ψυχίατρος (ο οποίος παρακολουθεί εδώ και καιρό τηλεοπτικά τα λεγόμενα αλλά και τις εκφράσεις του προσώπου του) η διάγνωση του είναι ότι ο κύριος αυτός έχει ψυχογενείς διαταραχές οι οποίες σε συνδυασμό με το απύθμενο θράσος του αλλά και την ευφράδεια του λόγου του τον καθιστούν ένα πάρα πολύ επικίνδυνο πολιτικό άτομο διότι προκαλεί φόβο και αμηχανία στους συνομιλητές και στους θεατές του. 
Άσχετα με το τι λέει η "Επιστήμη" εγώ όταν το βλέπω και τον ακούω το μόνο που αισθάνομαι είναι θυμό και αποστροφή μια και θεωρώ πως είναι ότι χειρότερο υπήρξε και υπάρχει τα τελευταία χρόνια στο πολιτικό προσκήνιο. 
Αλήθεια κύριε Βενιζέλε ή συνπρωθυπουργέ ή αντιπρόεδρε ή υπουργέ των εξωτερικών ή πρώην υπουργέ των οικονομικών και άλλων καίριων υπουργείων!... γιατί το κόμμα σας προσχώρησε στην “Ελιά” την οποία ζητάτε να στηρίξουν οι πολίτες; 
Θεωρείτε μήπως ότι “αλειφόμενοι” με το “λαδάκι” της θα ξεγλιστρήσετε από τις τεράστιες κομματικές αλλά και προσωπικές σας ευθύνες που αφορούν το πως και γιατί μπήκαμε στο μνημόνιο, το χαράτσι που μας βάλατε στην ΔΕΗ (ενώ ο αρχιψεύτης δυο μήνες πριν το εξόρκιζε) ή για την λίστα Λαγκάρτ την οποία “ξεχάσατε” για πολλούς μήνες στο συρτάρι σας; 
Αλήθεια γιατί να στηρίξουν οι πολίτες την γενόσημη “Ελιά” που αντικαθιστά το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και του Γιωργάκη Παπανδρέου; Μήπως για τα χαλκευμένα στοιχεία που μας βάλατε στην Ο.Ν.Ε με το τερατώδες 340δρχ προς 1Ευρώ, για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου ή μήπως για τις μίζες που πήραν πολλά από τα στελέχη σας για τις υπογραφές τους σε διάφορες κρατικές αναθέσεις τις οποίες πληρώσαμε με διπλά και τριπλά χρήματα; 
Μήπως την παλαιότερη γνωστή φράση «Ελιά Ελιά και Κώτσο Βασιλιά» την αντικαταστήσετε με την φράση «Ελιά Ελιά ... αλλάζουμε Α.Φ.Μ ... δεν δίνουμε δραχμή;». 
Ναι μιλώ για τα χρέη του κόμματος σας προς στις τράπεζες αλλά και προς τους εργαζόμενους σας μια και με την περίσσια αλαζονεία σας θεωρούσατε ότι θα είστε αιωνίως στο σβέρκο μας και για αυτό πήρατε τα δάνεια με εγγυήσεις τις μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις. 
Φίλες/οι το προσεχές διάστημα και μέχρι τις εκλογές αυτός ο “τύπος” προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά για να συνεχίσει να κινεί τα νήματα αλλά και να προστατεύεται από την βουλευτική ασυλία  θα δώσει τα ρέστα του με εκφοβισμούς, τρομολαγνία και απειλές οπότε “γράψτε τον κανονικά” εκεί που του αξίζει και δώστε του την απάντηση σας στις κάλπες στέλνοντας αυτόν και την παρέα του στον … Αγύριστο! 

Υποσημείωση 
Από ότι λένε και το άλλο το εξυπνούδι ο κ. Σαμαράς (ή Μεσσήνιος Κωλοτούμπας κατά τον φίλο μας το Χάρρυ Κλυνν) θα μετονομάσει την Ν.Δ σε “Νέα Ελλάδα” για να αλλάξει ενδεχομένως Α.Φ.Μ και να διαγράψει και αυτή τα χρέη της οπότε προτείνω να ισχύσει ότι και στο ποδόσφαιρο δηλ. οι ομάδες που χρωστάνε πέφτουν στην Γ' Εθνική για αυτό και εμείς ως ψηφοφόροι ας τους ρίξουμε τα ποσοστά όσο πιο χαμηλά μπορούμε για να γλυτώσουμε μια και καλή από ... δαύτους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.