6.5.14

Οι αληθινοί ... Μπαμπούλες!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο

Η είδηση… 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στον ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό, που ταχυδρομήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας στη Φωκίδα, ανιχνεύτηκε γενετικός τύπος άνδρα, ο οποίος ταυτίζεται με τον ίδιο γενετικό τύπο άνδρα, που ανιχνεύτηκε σε αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν - κατασχέθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησε για τη μεταφορά - διαφυγή του, από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, την 05-01-2014, ο καταζητούμενος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός. 

 Ο σχολιασμός…

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε μέσω του τύπου για άλλη μια φορά τρομολαγνικά σενάρια. Σενάρια και πληροφορίες τις οποίες διοχετεύουν με “φειδώ” οι αστυνομικές αρχές της χώρας στους “έγκριτους”, “πάνσοφους” και “ειδικούς” επί παντός επιστητού δημοσιογράφους και “σεναριογράφους” των Mega-λων καναλιών. 
Περιδιαβαίνοντας το διαδίκτυο διάβασα πολλές επώνυμες σκέψεις περί αυτού και μάλιστα οι περισσότερες συγκλίνανε στο ότι όλα αυτά είναι ύποπτα μια και βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο όπου παίζονται πολλά για τα εγχώρια ανδρείκελα της Μέρκελ και των τοκογλύφων. 
Μάλιστα πολλοί προεξοφλούν ότι θα υπάρξουν δύσκολες καταστάσεις οι οποίες θα είναι προσχεδιασμένες με απώτερο σκοπό τον εκφοβισμό του εκλογικού σώματος. 
Θα μου πείτε τώρα σκέψεις φαντασιόπληκτων οι οποίοι πλάθουν ιστορίες για αγρίους οπότε δεν πρέπει να ανησυχούμε όμως εγώ δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι πολύ όταν ακούω τον κ. Βενιζέλο να λέει ότι αν δεν “ποτιστεί” η “Ελιά” (το γενόσημο του ΠΑΣΟΚ) από ικανό αριθμό ψήφων θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση και θα έρθει το τέλος της “Ευημερίας” που ζούμε! 
Επίσης σκιάζομαι και με λούζει κρύος ιδρώτας όταν ακούω τον κ. Γεωργιάδη να λέει ότι δεν θα τρελαθεί ο λαός να μη ψηφίσει τους Σωτήρες του δηλ. αυτούς που κράτησαν την ανεργία μόνο στο 27%, αυτούς που συγκράτησαν τις αυτοκτονίες στο "χαμηλό" νούμερο των 6000, αυτούς που δίνουν έστω και τον μισό μισθό σε όσους "ακόμα" εργάζονται αλλά και τις μισές συντάξεις στους γέροντες για να μπορούν να αγοράσουν τουλάχιστον τα ... φάρμακα τους!
Εύχομαι οι “φαντασιόπληκτοι” να μην επαληθευτούν και όλα να κυλήσουν ομαλά έως τις εκλογές, όμως οι "επώνυμοι" πολιτικοί τρομολάγνοι και εκβιαστές του Ελληνικού λαού θα πρέπει σε αυτές, να σταλούν εκεί που τους αξίζει δηλ. στον … Αγύριστο και ακόμα παραπέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.