1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

4.5.14

Υπάρχει και αυτός ο τρόπος ... Αντίδρασης!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

Ακούγοντας πριν λίγες ημέρες την απόφαση των φαρμακοποιών να μετατρέψουν τα 11000 φαρμακεία της πατρίδας μας σε χώρους δυσφήμισης της κυβέρνησης ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα αλλά την βρήκα πρωτότυπη και νόμιμη απέναντι σε ένα καθεστώς που θέλει να τους εξαφανίσει. 
Στα φαρμακεία όπως όλοι γνωρίζουμε μπαίνουν καθημερινά χιλιάδες πολίτες εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι ηλικιωμένοι που όπως είναι γνωστό τα Mega-λα "συστημικά" κανάλια της διαπλοκής τους βομβαρδίζουν καθημερινά με τόνους παραπληροφόρησης και εκφοβισμού. 
Το βέβαιο είναι πως αν ακούσουν την αλήθεια από ανθρώπους που γνωρίζουν και εμπιστεύονται χρόνια δηλ. για το που οδηγεί την υγεία ο γνωστός "Τηλέμπορας" αλλά και άλλες αθλιότητες των κυβερνόντων  είναι σίγουρο ότι πολλοί θα καταλάβουν και θα τους "μαυρίσουν" στις ερχόμενες εκλογές.  
Φαντάζομαι ότι παράλληλα θα υπάρχουν και κάποια σχετικά φυλλάδια τα οποία θα δίνονται για να ενημερώνονται και τα άλλα μέλη των οικογενειών τους. 
Ο τρόπος αυτός της δυσφημιστικής καμπάνιας τους αξίζει για να μάθει και ο απλός κόσμος τι κρύβουν μέσα τους τα νομοσχέδια που ψηφίζουν με διαδικασίες εξπρές για να εξαθλιώσουν το λαό προς όφελος των ξένων τοκογλύφων και των εγχώριων λαμογιών που τους πατρονάρουν εδώ και χρόνια. 
Μακάρι αυτή την μορφή αντίδρασης να την υιοθετούσαν και άλλες πληττόμενες κοινωνικές ομάδες όπως οι ταξιτζήδες, οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι εκπαιδευτικοί (έξω από τις αυλές των σχολείων) ενώ όσα μαγαζιά είναι ξενοίκιαστα να κολλήσουν στις τζαμαρίες τους μεγάλες πινακίδες που να γράφουν "Κλειστό λόγω Μνημονίου".  
Πιστεύω ότι τέτοιου είδους μορφές αντίστασης ίσως είναι αποτελεσματικότερες γιατί θα δείχνουν συνολικότερα και σε περισσότερους το μέγεθος της καταστροφής που συντελείτε αυτή την στιγμή στην πατρίδα μας από τα ανδρείκελα της Μέρκελ μια και οι απεργίες αλλά και οι συγκεντρώσεις έπαψαν λόγω των καθοδηγούμενων “κομματικών” συνδικαλιστών αλλά και των "λοβοτομημένων” ΜΑνΤροσκύλων να αποτελούν αξιόμαχη μορφή αντίδρασης! 
Υποσημείωση
Είμαι σίγουρος ότι αν τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και επαγγελματικοί φορείς που πλήττονται τύπωναν και μοίραζαν μπλουζάκια με κάποιο μήνυμα από την πραγματικότητα που βιώνουμε όπως «Είμαι άνεργος λόγω Μνημονίου», «Δυσκολεύομαι να ζήσω λόγω μνημονίου», «Φεύγω στο εξωτερικό λόγω Μνημονίου» κ.α. πολλοί θα τα φορούσαμε στην καθημερινότητα μας και τότε θα βλέπαμε αν τα χουντοκάναλα των Νταβατζήδων θα μπορούσαν να κάνουν την ελεεινή προπαγάνδα τους με τα δήθεν πλεονάσματα και τις εξόδους στις αγορές!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.