1.5.14

Επιτέλους! Ο Σαμαρά ο Βενιζέλος και ο Στουρνάρας μας έβγαλαν στις ... αγορές!

Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο 

Βλέποντας τις εικόνες και τα βίντεο με τους απελπισμένους πολίτες να προσπαθούν να πάρουν λίγα τρόφιμα δωρεάν ένιωσα μεγάλη οργή για όλο αυτό το πολιτικό αληταριό της εξουσίας το οποίο διατυμπανίζει την επιτυχία του δήθεν πλεονάσματος και την έξοδο μας στις αγορές.
Φαίνεται πλέον ολοκάθαρα ότι βγήκαμε στις “αγορές” όπου απλωμένα χέρια χιλιάδων ταλαιπωρημένων ανθρώπων προσπαθούν να πάρουν μία σακούλα με πατάτες ή ένα μαρούλι για να μπορέσουν να ξεγελάσουν για άλλη μία μέρα την πείνα τους. 
Επίσης ένιωσα αηδία για όλα αυτά τα επώνυμα ρεμάλια της δημοσιογραφίας των Mega-λων καναλιών τα οποία λειτουργούν μέσω των βοθροκαναλιών τους ως γραφεία τύπου και προπαγάνδας της κοινοβουλευτική Χούντας που μας κυβερνά. 
Ντροπή σε όλους αυτούς τους "ξεπουλημένους" αλλά ντροπή και σε όλους εμάς τους "αδρανείς" που ανεχτήκαμε και ανεχόμαστε ακόμα (χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση) όλους αυτούς τους απατεώνες οι οποίοι πάνε να φορτώσουν σ’ εμάς, στα παιδιά και στα εγγόνια μας να ξοφλήσουμε όλα όσα έχουν κλέψει αυτά τα χρόνια!

1 σχόλιο:

  1. stj.sweet
    Μπραβο σου φιλε γιαννη συνονοματε,το σχολιο σου ειναι το καλυτερο,να'σαι καλα,αλλα μονο να τα λεμε δε γινεται τιποτα,θελει δραστικες κινησεις,για να τους παρει ο διαολος και να τους σηκωσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.