5.5.14

Η παρακάτω επιστολή εστάλει στις 30/4/14 ως απάντηση των θέσεων μου από το γραφείο του κ. Απόστολου Κακλαμάνη

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αρχικό κείμενο μου (δημοσιεύθηκε σε πολλά site και ηλ. εφημερίδες 11 έως 14/4/2014) στο οποίο απαντάει το γραφείο τύπου του κ. Α. Κακλαμάνη

Προς το
http://kafeneio-gr.blogspot.gr/

Ο συντάκτης αυτού του κειμένου δεν γνωρίζει – αν και το έχει δηλώσει στη Βουλή πολλές φορές ο κ. Κακλαμάνης – ότι η στήριξη στη κυβέρνηση Σαμαρά είναι αναγκαίο κακό εν όψει του κινδύνου για το χειρότερο, δηλαδή της πολιτικής αστάθειας, ενός νέου διχασμού και μιας νέας εθνικής τραγωδίας. Γιατί, βλέποντας κοντόθωρα τα πράγματα, δεν καταλαβαίνει ότι σε αυτό το χειρότερο οδηγεί η κυνική καπηλεία των δεινών του ελληνικού λαού που δεν οφείλονται στην προσπάθεια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το 2010 να αποτρέψει την άτακτη χρεοκοπία της χώρας (που δεν έχει μόνο τους πεινασμένους του εσωτερικού της μετώπου αλλά και τους «πεινασμένους» που καραδοκούν στο εξωτερικό της μέτωπο) αλλά, στη διακυβέρνηση 5½ ετών από τη Ν.Δ. και τους κυρίους Καραμανλή, Αλογοσκούφη, Παπαθανασίου για τους οποίους δεν έχουμε διαβάσει τίποτε ως τώρα από τον κύριο Πρεβενιό.
Ούτε για τα πλαστά στατιστικά τους στοιχεία που, όπως αναγνώρισε στις 13/3/2014 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία – μειοψήφησαν μόνο οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. ευνόητα, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ (γιατί;) – απέκλεισαν τα ελληνικά ομόλογα από τις αγορές και η χώρα όδευε σε άτακτη χρεοκοπία!!
Δυστυχώς, κρίνοντας εξ ιδίων(;) νομίζετε ότι ένας συνεπής αντιπρόσωπος του λαού βάζει πρώτα το «εγώ» και μετά το εθνικό καθήκον. Όσο για την προεδρία της Δημοκρατίας μπορείτε να διαβάσετε τι δήλωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης στην «Ελευθεροτυπία» στις 6/4/2014. Αλλά, αν τον γνωρίζατε καλά θα ξέρατε και τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε την πρωθυπουργία που του πρότειναν οι Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς στις 8/11/2011. Το «ΚΡΙΜΑ» επιστρέφεται, το χρειάζεται ο συντάκτης του λιβέλου κατά Κακλαμάνη μαζί με όλους όσοι από ιδιοτέλεια ή φανατισμό παίζουν το ρόλο 5ης φάλαγγας εν ώρα πολέμου της πατρίδας τους.

2 σχόλια:



  1. ....η στήριξη στη κυβέρνηση Σαμαρά είναι αναγκαίο κακό εν όψει του κινδύνου για το χειρότερο, δηλαδή της πολιτικής αστάθειας, ενός νέου διχασμού και μιας νέας εθνικής τραγωδίας.

    H παραπάνω φράση είναι η μόνιμη "Επωδός" όλων όσων ψήφισαν τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους και έφεραν "καλύτερες" μέρες στην χώρα!
    Κύριοι του γραφείου του κ. Κακλαμάνη στην "ανεπαρκή" απάντηση σας όπου για την δημιουργία εντυπώσεων μιλάτε για λίβελο και 5η φάλαγγα θα επανέλθω εν καιρώ (μια και αυτή την περίοδο ασχολούμε με σοβαρότερα θέματα) για να σας επισημάνω κάποια πράγματα που θέλετε...να ξεχάσουμε!
    Γιάννης Πρεβενιός
    e-mail: prevejohn@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω μαζι σας σε γενικες γραμμες κυριε Πρεβενιε αλλα δεν διαβασα να απαντατε στο κυριο ερωτημα της παντελους κριτικης σας αλλα και του Συριζα γιαυτους που χρεωκοπησαν την Ελλαδα και την κοπανησαν δια των εκλογων 2 χρονια πρριν την ληξη της θητειας τους. Το τι θα γινοτανε αν ο Παπανδρεου δεν εκανε αυτο που εκανε και παρεδιδε το Γκουβερνο στον Προεδρο της Δημοκρατιας ή σε οποιν ειχε την διαθεση να αναλαβει την πατατα μολις καταλαβε τι του πασάρανε, δεν θα το μαθουμε ποτε γιαυτο καλα να παθει οτι επαθε, ας προσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.