1

Προσωπικά βίντεο στο YouTube
Η διαφορετικού χρώματος λέξεις ή φράσεις σε ένα κείμενο σας παραπέμπουν σε κάποιον άλλον σύνδεσμο! Κάντε αριστερό κλικ στις "Αναδημοσιεύσεις στο διαδίκτυο" για να δείτε ορισμένα από τα blogs που έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο άρθρο!

Πάτα εδώ για να δεις από που κρατάει η σκούφια σου!!!!
Πάτα εδώ και γράψε στο κουτάκι που θα εμφανιστεί την διεύθυνση σου για να δεις το σπίτι σου και την ... γειτονιά σου!

Παρόντες

2.7.13

Το "ντουέτο" της συμφοράς...!


Τελικά επί των ημερών μας είχαμε την ατυχία ή μάλλον την δυστυχία να ζούμε το θέατρο του παραλόγου όπου άθλιοι πολιτικοί “κομπάρσοι” τους οποίους διατάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και καλύπτουν οι εγχώριοι ξεπουλημένοι δημοσιοκάφροι, μας λοιδορούν και μας ...
κοροϊδεύουν ασύστολα.

Έτσι φτάσαμε στο σημείο να δούμε τους υπαίτιους του εκτροχιασμού της χώρας τα τελευταία χρόνια (με τις κλεψιές και την ανικανότητα τους) να “έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν” … για να μας σώσουν!
Ο μεν πρώτος, ο γνωστός Μεσσήνιος κωλοτούμπας που οι νεοδημοκράτες έκαναν αρχηγό της παράταξης τους (επιβραβεύοντας ίσως την αποστασία του επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη) μας υπόσχεται μια “Νέα Ελλάδα” με ξοφλημένους(που δεν παρήγαγαν ποτέ κάτι θετικό και ουσιαστικό στην πολιτική τους διαδρομή), με περιφερόμενους (πολιτικούς τυχοδιώκτες που αλλάζουν συχνά κόμματα ή επανέρχονται μετά από σικέ παραιτήσεις γλύφοντας εκεί που έφτυναν), με ανεπάγγελτους γόνους πολιτικών τζακιών αλλά και με τηλεοπτικούς “πωλητέςβιβλίων!
Ο δε δεύτερος του “παρά φύση” ζευγαρώματος ο γνωστός εμπνευστής του χαρατσιού της ΔΕΗ (το οποίο η Τρόικα υιοθέτησε με χαρά και απαιτεί να συνεχιστεί ως “εκβιαστική” δικλείδα ασφαλείας εισπράξεως του) συνεχίζει και ως “έγκριτος” Συνταγματολόγος (αυτός δημιούργησε τον περίφημο νόμο παραγραφής και ασυλίας των πολιτικών απατεώνων) να μπουρδολογεί ακατάσχετα πλασάροντας μας την δήθεν αυταπάρνηση και τον ηρωισμό του να μας σώσει!
Το σίγουρο είναι ότι αυτοί οι κύριοι μαζί με τους γυμνοσάλιαγκοβουλευτάδες που τους ακολουθούν είναι οι εσωτερικοί σύγχρονοι εφιάλτες της χώρας μας που για αλλότρια συμφέροντα μας οδηγούν μέρα με την ημέρα στην απόλυτη εξαθλίωση.
Δυστυχώς με την καθημερινή τους προπαγάνδα (από τα βόθρο-κάναλα τους) μας παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο και το ανήθικο για ηθικό αποπροσανατολίζοντας αλλά και εκφοβίζοντας μεγάλη μερίδα του λαού μας ο οποίος όμως σιγά σιγά παύει να πιστεύει τα λόγια τους αφού βιώνει όλο και περισσότερο στο πετσί του την ανεργία, την ανέχεια και το κυριότερο την παντελή έλλειψη ελπίδας
για ένα καλύτερο μέλλον.
Ας μη χαίρονται όμως όλα αυτά τα “πολιτικά ανδρείκελα” και το κυριότερο ας μην αισθάνονται πως τελικά θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας την διατεταγμένη τους υπηρεσία γιατί είναι σίγουρο ότι αρκεί μια τυχαία “σπίθα” για να ανάψει η φωτιά της συσσωρευμένης οργής του λαού που θα τους κατακάψει όλους!

1 σχόλιο:

Γράψτε παρακάτω το σχόλιο σας και στην Υποβολή σχολίου ως: επιλέξτε το Ανώνυμος/η και μετά πατήστε την Δημοσίευση σχολίου
Καλό θα είναι (στο τέλος ή την αρχή του σχολίου σας) αν θέλετε να βάζετε το όνομα σας ή ένα ψευδώνυμο.